ADOBE DOCUMENT CLOUD VOOR DE OVERHEID

Laat burgers sneller stukken digitaal ondertekenen.

De behoeften van burgers en de gemeenschap blijven toenemen. Blijf in die behoeften voorzien door krachtige mogelijkheden voor e-ondertekening te koppelen aan de Adobe-tools die ze al kennen en vertrouwen.

Logo 2021 Microsoft Partner of the Year

Adobe heeft de autorisatiestatus FedRAMP Moderate.

Adobe Acrobat Sign heeft nu de autorisatiestatus FedRAMP Moderate. Dit houdt in dat je organisatie bestaande pijnpunten in de publieke sector kan aanpakken en dat de verdere IT-modernisering bij de overheid kan worden ondersteund.

Maak het burgers gemakkelijker met papierloze ondertekening.

Verlaag de kosten terwijl je teams de snelle, mobielvriendelijke dienstverlening kunnen bieden die je burgers nodig hebben. Met Acrobat Sign kun je eenvoudig overal en vanaf elk apparaat op een veilige manier digitale documenten versturen om ze elektronisch te laten ondertekenen en elke stap in het proces volgen.

Geschikt voor elke taak.

E-handtekeningen verhogen de efficiëntie op alle afdelingen van je organisatie – van aanvragen voor vergunningen, bouwplannen of gezondheidsdiensten tot en met interne activiteiten, zoals personeelszaken, inkoop en IT.

Automatiseer het.

Door werknemers aangestuurde en self-service-workflows maken het eenvoudig om ondertekeningsprocessen in gang te zetten en te volgen, deadlines af te dwingen en automatisch definitieve documenten, compleet met controlesporen, te archiveren.

Zorg dat iedereen zijn handtekening zet.

Bij rechtsgeldige e-handtekeningen kun je de identiteit van de ondertekenaar op verschillende manieren controleren, bijvoorbeeld aan de hand van door de overheid uitgegeven ID's en op certificaten gebaseerde werknemers-ID's, zoals personeelspasjes.

Waarborg compliance.

Processen voor elektronische ondertekening beschermen gevoelige informatie, waarborgen de rechtsgeldigheid en toegankelijkheid, en dwingen automatisch wettelijke en beleidsregels af, zodat je kunt voldoen aan de vereisten voor onder andere FedRAMP, HIPAA en AVG.

Ga digitaal en haal meer uit je systemen.

  • Integreer eenvoudig e-handtekeningen in je Microsoft-systemen en andere bedrijfsapplicaties die je nu al gebruikt. Dankzij onze kant-en-klare integraties haal je nog meer uit onder andere Microsoft, Salesforce, ServiceNow en Workday. Leer hoe je meer uit je bedrijfssystemen haalt.
  • Met e-handtekeningen werk je sneller, gemakkelijker en veiliger, maar het team moet er wel achter staan. Lees dit e-book om precies te weten wat de voordelen zijn, zodat je de transformatie van je processen kunt bepleiten. Lees vijf belangrijke redenen om e-handtekeningen te gebruiken.

Hoe kan Adobe je organisatie helpen te transformeren? Neem een kijkje.

img
De staat Utah

Met Acrobat Sign kon de staat Utah tijdens een dubbele crisis de overheidsdiensten laten draaien terwijl telewerken werd versneld.

img
Ministerie van Vervoer van Colorado

Lees hoe het Ministerie van Vervoer van Colorado het proces voor bouwplannen heeft getransformeerd met e-handtekeningen.

Een complete oplossing om papierloos te gaan werken met elektronische handtekeningen.

Transformeer je organisatie met complete, digitale document- en formulierprocessen met behulp van eenvoudige en rechtsgeldige handtekeningen en goedkeuringen.

Teken op de digitale lijn

Teken op de digitale lijn.

Automatiseer rechtsgeldige en veilige elektronische ondertekeningsprocessen met Acrobat Sign.

Teken op de digitale lijn

Maak documentworkflows efficiënter.

Combineer Adobe Acrobat  met workflow-automatisering en e-handtekeningen om je documentprocessen te transformeren.

Teken op de digitale lijn

Maak het eenvoudig om formulieren in te vullen.

Gebruik Adobe Experience Manager Forms om inschrijvings- en onboardingtrajecten te ontwikkelen die zich kunnen meten met ervaringen in de particuliere sector.

Teken op de digitale lijn

Waarborg continuïteit bij de overheid.

Blijf ook bij calamiteiten essentiële ondersteuning en resources aanbieden.

Bekijk deze resources. Creëer betere workflows.

Snelle reactie.

Ga binnen een paar dagen aan de slag. Bezoek de Acrobat Sign Rapid Response Resource Hub voor instructievideo's en stapsgewijze recepten voor gebruikstoepassingen.

Procestransformatie.

Bekijk deze infographic om te ontdekken hoe je je document- en ondertekeningsprocessen kunt stroomlijnen om zo je burgers beter van dienst te zijn, tijd te besparen en de beveiliging te verbeteren.

Naleving van IDEA.

Acrobat Sign helpt instanties om te voldoen aan de Amerikaanse 'Wet geïntegreerde digitale ervaringen voor de 21e eeuw' (21st Century Integrated Digital Experience Act, “IDEA”) om moderne ondertekeningservaringen te bieden.

Snellere dienstverlening.

Verstuur en verzamel handtekeningen sneller terwijl je een rendabele, digitale dienstverlening aanbiedt met vertrouwde, rechtsgeldige e-handtekeningen.

Rechtsgeldigheid van e-handtekeningen.

Acrobat Sign is 's werelds meest vertrouwde oplossing voor elektronische ondertekening, die aan het breedste scala van wettelijke vereisten voldoet om ultieme compliance te waarborgen.

Beveiliging en naleving.

Vertrouw op Adobe Document Cloud om te voldoen aan standaarden zoals FedRAMP, HIPAA, SOC 2 Type 2 en U.S. Section 508.

Contact opnemen. We zijn je graag van dienst.

Of je nu algemene informatie over onze oplossingen wenst of een offerte op maat voor je organisatie wilt ontvangen, wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.