Er zit beweging in HCM. Er zit beweging in elektronische handtekeningen.

Verkort de HR-responstijden van een week tot een dag of minder, dankzij de integratie van Acrobat Sign met SAP SuccessFactors.


Werf toptalent sneller met Acrobat Sign voor SAP SuccessFactors.

Voeg mogelijkheden voor elektronische ondertekening toe aan SAP SuccessFactors en huur fantastische kandidaten in recordtijd in.

Bespaar tijd en versnel de ondertekeningsprocessen. Bereid aanbiedingsbrieven, wervingsdocumenten en aanvragen voor en verzend ze binnen elke willekeurige SAP SuccessFactors-workflow.

Wek de interesse van kandidaten. Bied uitzonderlijke ervaringen die het kandidaten eenvoudig maken om ja te zeggen, overal, en op elk apparaat.

Minder fouten.Draag formulierdata naadloos over tussen Acrobat Sign en SAP SuccessFactors. Vul tags vooraf in in SAP SuccessFactors-sjablonen zoals Ontvangergroepen en Ontvangervolgorde.

Volg de documentstatus. Bekijk de statussen ‘verzonden’, ‘ondertekend’ en ‘geweigerd’ in overzichten van SAP SuccessFactors en verkrijg toegang tot volledige controlesporen.

Acrobat Sign in SAP Ariba

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

Beveiliging. Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe.

 

Naleving van de regelgeving. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s van de overheid.

 

Bepaal. Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met onze implementatieresources voor ondernemingen en onze beheerhandleidingen.

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.