Ontwerp. Lever. Beheer.

Maak baanbrekende digitale content voor allerlei verschillende apparaten, volg de statistieken en genereer inkomsten voor een groter zakelijk succes.


Pictogram van Adobe Captivate 8

Adobe Captivate 

eLearning in een hogere versnelling

De gloednieuwe Adobe Captivate is makkelijk voor beginners en snel voor professionals om alles voor eLearning te maken, in slechts één tool. U voegt uw content eenvoudig toe aan kant-en-klare dia's en maakt in slechts enkele minuten de mooiste eLearning-cursussen, die ook nog geschikt zijn voor telefoon. Verhoog uw productiviteit door standaard functionaliteiten, zoals aanpasbare interacties, geautomatiseerde aftakkingen en video-overlays. Zorg voor boeiende en meeslepende leerervaringen voor uw leerlingen in de virtuele werkelijkheid. Maak uw demo's en trainingsvideo's levendiger door ze interactief te maken dankzij informatieve en kenniscontrolevragen op dia-overlays. 

Adobe Learning Manager

Adobe Learning Manager

Bekroonde moderne Enterprise LMS.

Train uw medewerkers, partners en klanten effectief met een LMS van de nieuwste generatie. Zorg voor een verbeterde en plezierige leerervaring voor uw leerlingen. U hebt geen aanvullende vaardigheden nodig om een ecosysteem te beheren waarbij de training uitdagend, conform en actueel is. Profiteer van het gloednieuwe op AI gebaseerde sociaal leren om leren op het werk te stimuleren en om collega's van elkaar te laten leren.

  • Erkend door vooraanstaande analisten en brancheorganisaties
  • Bekroond voor uitmuntendheid in meerdere categorieën
  • Toegepast door toonaangevende bedrijven over de hele wereld

Pictogram van Adobe Connect

Adobe Connect

Welkom bij de werkelijke virtuele wereld.

Met Adobe Connect kunt u dankzij de werkelijke kracht van de virtuele wereld onvergetelijke verhalen vertellen. Gebruik het veelzijdige platform om fantastische virtuele ervaringen te ontwerpen en aan te bieden aan een divers publiek. Maak uw trainingen, webinars en vergaringen buitengewoon en vergroot uw bereik tot ver buiten de grenzen van het gewone.