Oplossingen voor e-Learning

Ontwerp. Lever. Beheer.

Maak baanbrekende digitale inhoud voor allerlei verschillende apparaten, volg de statistieken en genereer inkomsten voor een groter zakelijk succes.

Pictogram van Adobe Captivate 8

Adobe Captivate

Slim eLearning-ontwerp.
Met de 2019-versie van Adobe Captivate maakt u alle mogelijke soorten volledig responsieve eLearning-content dankzij een slimme ontwerptool. Omarm de toekomst terwijl je moeiteloos moderne aansprekende leerervaringen ontwerpt met gebruik van VR en 360-graden media-assets. Registreer geheel nieuwe softwaresimulaties of voeg interactiviteit toe aan bestaande PowerPoint-dia's en -video's voor aansprekende eLearning die werkt op alle apparaten.

Pictogram van Adobe Captivate Prime

Adobe Captivate Prime LMS

Modern Enterprise LMS.
Een modern LMS waarmee je lessen helemaal zelf kunt instellen, leveren en bijhouden. Maximaliseer de impact van de lessen door op vaardigheden gebaseerde lesprogramma's te ontwikkelen. Speel allerlei inhoud naadloos af met onze Fluidic Player, waarmee je ook aantekeningen kunt maken om het corrigeren gemakkelijker te maken.

Pictogram van Adobe Presenter Video Express

Adobe Presenter Video Express

Personal Video Studio.
Je persoonlijke videostudio, gewoon op jouw desktop. Bespaar tijd, geld en moeite bij het maken, bewerken en combineren van interactieve HD-video's en transformeer de kijkervaring van jouw publiek. Bied moeiteloos een kijkervaring op meerdere apparaten en stel de inhoud beschikbaar voor analysedoeleinden.