Mis geen enkele kans om je merk uit te bouwen.

Elke ondertekeningservaring is een kans om je klantrelaties te verdiepen. Alleen met Acrobat Sign kun je het ondertekeningsproces aanpassen, van begin tot eind, zodat het jouw merk reflecteert, niet dat van ons.

Eenvoudige branding

Eenvoudige branding van elke ondertekeningservaring.

Wanneer je klant er klaar voor is om te ondertekenen, kun je met Acrobat Sign de procedure voor elektronische ondertekening eenvoudig personaliseren. Voeg eenvoudig je logo, tagline en welkomstberichten toe aan e-mails waarin wordt verzocht om handtekeningen. Pas je bevestigingspagina aan met dankberichten, volgende stappen en koppelingen naar sociale media die de ervaring blijven voortzetten. Of stuur je klanten naar je website na de ondertekening. 

Eenvoudige branding
Medewerkers inspireren

Inspireer medewerkers met branded schermen.

Je merk is ook van belang voor je medewerkers. Met Acrobat Sign kun je eenvoudig de webervaring aanpassen die ze zien wanneer ze documenten versturen en bijhouden. Met je logo boven aan elk scherm weergegeven, voelt het proces aan als een aangepaste app die speciaal voor hen is ontwikkeld, en ze blijven gedurende elke stap van het traject verbonden met je bedrijf. 

Aangepaste e-mails

Contacten van het volgende niveau maken, dankzij volledig aangepaste e-mails.

Alleen Acrobat Sign biedt je volledige HTML-controle tijdens het creëren van e-mails voor ondertekeningsverzoeken en bevestigingse-mails die uniek zijn voor je merk. Met aangepaste kopteksten, splash-afbeeldingen en overige visuele bewerkingen, zoals een gepersonaliseerde actie-oproep “Nu aanmelden”, kun je een boeiende ervaring creëren die jou, je klanten en je identiteit samenbrengt. (Er worden aanvullende vergoedingen in rekening gebracht.)

Aangepaste e-mails

Wat moet je verder weten?

Meer voorzieningen

Meer informatie over wat jij en je organisatie kunnen doen met Acrobat Sign.

Tutorials

Verken onze uitgebreide verzameling van tutorials, voor meer informatie over Acrobat Sign.

Rechtsgeldige e-handtekeningen

Voldoe aan de strengste wettelijke vereisten. Met Acrobat Sign is het heel eenvoudig.

Meer weten?

Of je nu algemene informatie over onze oplossingen wenst, of een maatofferte voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt ontvangen, wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.