Általános kérdések

Változott a Lightroom asztali verziójának neve?

Az Adobe Photoshop Lightroom Classic CC a korábban használt Lightroom alkalmazás új neve, és az asztali munkafolyamatokra, így fényképeinek a számítógépén lévő fájlokban és mappákban való helyi tárolására optimalizált. A felhasználói felület, a fényképimportálási és -rendezési, valamint a szerkesztési funkciók jórészt a korábbiakkal egyezők. Továbbra is befektetünk a Lightroom Classic CC alkalmazásba.

Mi a különbség a Lightroom CC és Lightroom Classic CC között?

A Lightroom CC az új, felhőalapú fotós szolgáltatás, amely asztali gépen, mobileszközön és a weben is használható. A Lightroom Classic CC az asztali felhasználást célzó digitális fényképezési termék.

Megtekintés most

Vásárlási opciók

A Lightroom CC önmagában és a Creative Cloud Fotós csomag részeként is megvásárolható, és mindkét csomag indulóára havi €25,39 hozzáadottérték-adót tartalmaz.

A Lightroom Classic a Creative Cloud Fotós csomag részeként érhető el, és indulóára havi €25,39 hozzáadottérték-adót tartalmaz.

Mi történik fényképeimmel, ha túllépem felhőtárhelyrészemet?

Ha kifogy a tárhelyből, fényképeit a szolgáltatás csak azon az eszközön menti, ahonnan származnak. A szolgáltatás már nem menti biztonsági másolatban a felhőben, és nem szinkronizálja eszközein, és a Lightroombeli egyszerű keresést sem segíti automatikus címkézés. Azok a fényképek, amelyeknek már létezik biztonsági másolata a felhőben, továbbra is elérhetőek eszközén.

Ha több tárhelyre van szüksége, a 20 GB-os csomagot 1 TB-osra módosíthatja, de a teljes tárhelyet akár 2 TB, 5 TB vagy 10 TB kapacitásúra is bővítheti terabájtonként havi €25,39 hozzáadottérték-adót tartalmaz indulóáron. Ha több tárhelyre van szüksége, az Egyesült Államokban hívja a +44 203 0277 764 számot. Jelenlegi csomagjának módosításához jelentkezzen be Adobe ID-fiókjába (Plans & Products > Manage plan > Switch plan (Csomagok és termékek > Csomagkezelés > Csomagváltás)). Részletes útmutató: Creative Cloud-csomagjának módosítása.