Vispārīgi jautājumi

Vai tika mainīts Lightroom datora versijas nosaukums?

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC ir iepriekš izmantotās Lightroom lietojumprogrammas pārdēvēta versija, un tā ir optimizēta datorā izmantotām darbplūsmām, tostarp lokālai jūsu fotoattēlu saglabāšanai datorā esošajos failos un mapēs. Saskarne, fotoattēlu importēšana, kārtošanas funkcionalitāte un rediģēšanas funkciju kopa ir tāda pati kā iepriekš. Mēs turpinām attīstīt Lightroom Classic CC.

Kādas ir galvenās atšķirības starp Lightroom CC un Lightroom Classic CC?

Lightroom CC ir jauns mākonī mitināts foto pakalpojums, kas darbojas gan datorā, gan mobilajās ierīcēs un tīmeklī. Lightroom Classic CC ir tieši datoriem paredzēts digitālās fotogrāfiju apstrādes produkts.

Skatīties tūlīt

Iegādes iespējas

Jūs varat iegādāties Lightroom CC atsevišķi vai kā daļu no Adobe Creative Cloud plāna fotogrāfiem, abu plānu cena sākas no 9,99 USD mēnesī.

Lightroom Classic ir pieejams kā daļa no Creative Cloud plāna fotogrāfiem, un tā cena sākas no 9,99 USD mēnesī.

What happens to my photos if I exceed my allotment of cloud storage?

If you run out of storage, your new photos will be saved only on the devices they came from. They’ll no longer be backed up to the cloud or synced across your devices, and they won’t be automatically tagged for easy keyword search within Lightroom. The photos you have already backed up to the cloud will still be accessible on all your devices. 

If you need more storage, you can upgrade a 20GB plan to 1TB or boost your total storage to 2TB, 5TB, or 10TB, starting at €12,09/month incl. VAT per terabyte. To purchase more storage, call 800-585-0774. To upgrade your existing plan, sign in to your Adobe ID account (Plans & Products > Manage plan > Switch plan). For detailed instructions, see Change your Creative Cloud plan.