Eenvoudigere manieren om je ideeën tot leven te brengen.

Met de nieuwste videorelease lever je sneller geraffineerde producties. Er zijn nieuwe tools voor het maken van afbeeldingen en titels, het aanpassen van audio en het corrigeren van kleur.

Praktijkvoorbeelden
25 jaar Premiere Pro
25 jaar Premiere Pro
Premiere Pro heeft heel wat ontwikkelingen doorgemaakt sinds de introductie 25 jaar geleden. Tegenwoordig is het de meest toonaangevende bewerkingssoftware, die filmmakers en videomakers in staat stelt om hun verhalen tot leven te brengen.
Sundance
Achter de schermen van Sundance
Premiere Pro was de officiële montagetool van het Sundance Film Festival 2017 en sponsorde verschillende evenementen met een inspirerende groep filmmakers.
Homer Simpson
Homers live tv-debuut. Wow!
Bekijk hoe Adobe Character Animator Homer van de bank kreeg, en op live tv voor een real-time Q&A met Simpsons-fans.
Pete’s Dragon
Pete’s Dragon
Director David Lowery gebruikte Photoshop, Premiere Pro en After Effects voor de pre- en postvisualisatie en om Pete’s Dragon op het witte doek te brengen.
Deadpool
Deadpool
De nauwe integratie tussen Premiere Pro en After Effects was essentieel om iedereens favoriete antiheld uit het stripverhaal tot kaskraker te maken.
Hail Caesar!
Hail, Caesar!
Filmmakers Joel en Ethan Coen stapten van Final Cut Pro over op Premiere Pro om Hail, Caesar! te monteren en hebben nauw met Adobe samengewerkt om hun nieuwe postproductieworkflow te creëren.
Godzilla
Shin Godzilla
De legendarische filmmaker Hideaki Anno moest ingewikkelde visuele effecten toepassen en had een productieschema van 18 maanden. Met Premiere Pro kreeg hij zijn film op tijd klaar.
RocketJump
RocketJump
RocketJump maakt video’s met zijn unieke stijl van actiefilm-komedie en geweldige visuele effecten met behulp van Premiere Pro, After Effects en Adobe Media Encoder.
Gone Girl
Gone Girl
Het team achter David Fincher’s Gone Girl heeft zijn workflow naar een nieuw plan getild met een productieflow die is ontwikkeld rond de video-applicaties van Adobe Creative Cloud, met Premiere Pro als middelpunt.

Nu is het jouw beurt.

Gebruik dezelfde videotools als de professionals om effecten en grafisch materiaal te bewerken en toe te voegen, geluid te mixen, en nog veel meer.