Oborové recenze

Softonic, 2014
PhotographyBLOG
„...tato nejnovější verze vyzrála do užitečné aplikace pro úpravy obrázků, která se může směle měřit s většinou ostatních softwarových balíků.“– PhotographyBLOG, Vincent Oliver, 12. listopadu 2015
The Next Web
BlogCritics
„Sofware Adobe Photoshop Elements je i nadále skvělou platformou pro uživatelské úpravy fotografií. Díky vylepšeným možnostem výběru, obzvláště při práci s vlasy a dalšími jemnými detaily, intuitivnějším pracovním postupům při vytváření kompozic a dalším nástrojům, které začínajícím uživatelům umožňují vytváření dokonalejších obrázků, tato verze představuje příjemný upgrade...“– BlogCritics, T. Michael Testi, 1. října 2015
The Next Web
Digital Photography for Moms
„Nemáme vždy čas nebo dovednosti pro nastavení fotoaparátu na dokonalý záběr. Naučit se rychle vytvořit požadovaný záběr je pro fotografy samozřejmě obrovsky důležité. Je však příjemné vidět nové nástroje, které nám software Elements každý rok přináší, abychom mohli snáze napravovat problémy způsobené špatným nastavením fotoaparátu.“– Digital Photography for Moms, Erin Peloquin, 25. září 2014
Digital Scrapper
Digital Scrapper
„Výstižně? Photoshop Elements 14 je skvělý program!”– Digital Scrapper, Linda Sattgast, 25. září 2014
Digital Scrapper
Examiner.com
„Aplikace [Photoshop Elements 14] uživateli umožňuje používat rychlé pracovní postupy, zkoušet úpravy s průvodcem nebo pracovat samostatně a na profesionální úrovni.“– Examiner.com, Jarvis Grant, 27. září 2015
The Next Web
Life in LoFi
„Nejnovější verze aplikace Photoshop Elements prošla v této aktualizaci ohromným vývojem a přináší výkonnou technologii odstraňování mlžných oparů pocházející z aplikace Lightroom, opravování rozmazaných záběrů způsobených roztřeseným fotoaparátem a automatizované analýzy obrázků, které následně aplikují vhodná vylepšení.“– LifeInLoFi.com, Mel Martin, 25. září 2015
The Next Web
The Next Web
„Přestože aplikace Elements verze 13 působí na první pohled obyčejně, když se do ní hlouběji ponoříte, uvidíte výraznější inovace, než se původně mohlo zdát.“– The Next Web, Jackie Dove, 24. září 2014
SLR Lounge
SLR Lounge
„[Aplikace Photoshop Elements 13] je skvělá pro vizuální studijní typy, kterými bývá mnoho fotografů, protože vidíte efekt a všechny kroky, které k vytvoření tohoto efektu vedly.“– SLR Lounge, Anthony Thurston, 24. září, 2014
Download Crew
Download Crew
„Konkurence je veliká, ale Adobe Photoshop Elements 13 je stále jedním z nejpoužívanějších uživatelských editorů fotografií.“– Download Crew, Mike Williams, 25. září 2014
Texas Chicks Blogs and Pics
Texas Chicks Blogs and Pics
„Uvažujete, zda upgradovat na Photoshop Elements 13? Pokud používáte verzi aplikace Elements starší než 11, pak jednoznačně ano! V posledních 4 letech se aplikace Elements výrazně změnila a obsahuje velké změny umožňující lepší práci.“– Texas Chicks Blogs and Pics, Erin Peloquin, 24. září 2014
Digital Scrapper
Digital Scrapper
„Všichni si kladou otázku: Mám upgradovat? Já nad tím přemýšlet nemusím. Ano, samozřejmě. Je to skvělá verze!“ – Digital Scrapper, Linda Sattgast, 24. září 2014
MyMac.com
MyMac.com
„Právě byla vydána aplikace Elements 13, a pokud ji ještě nepoužíváte, teď je nejlepší čas začít.“ – MyMac.com, Curt Blanchard, 25. září 2014
MyMac.com
MyMac.com
„...rychle se stane vaším oblíbeným editorem fotografií. Od počátku je snadno ovladatelná – rychle zjistíte, kolik možností nabízí. Aplikaci Photoshop Elements dávám jednoznačně 10 bodů.“ – MyMac.com, Curt Blanchard, 25. září 2014
Perpetual Visions
Perpetual Visions
„Pokud nemáte program na úpravu obrázků, velmi doporučuji Photoshop Elements 13.“– Perpetual Visions, Paula Sanders, 24. září 2014
PetaPixel
PetaPixel
„Photoshop Elements 13 může být díky spoustě integrovaných vzdělávacích funkcí s průvodci skutečně jedním z nejlepších dárků, které můžete jako začínající fotograf dostat, pokud s prováděním úprav teprve začínáte.“ – PetaPixel, DL Cade, 24. září 2014

Ocenění

Softonic, 2014
Softonic, 2014
Hodnocení: 9 z 10
Download Crew, 2014
Download Crew, 2014
Hodnocení 5 z 5
MyMac, 2014
MyMac, 2014
Hodnocení: 9 z 10
Compared & Reviewed, 2013
Compared & Reviewed, 2013
Hodnocení 5 z 5
TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS – cena 2014 TopTenReviews Silver Award
TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS – cena 2014 TopTenReviews Excellence Award

 
* Produkt se může integrovat s určitými hostovanými online službami („online služby“) poskytovanými společností Adobe nebo jiným dodavatelem, případně k nim může umožňovat přístup. Online služby jsou k dispozici pouze uživatelům starším 13 let a vyžadují souhlas s dalšími podmínkami použití a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Adobe (další informace na adrese www.adobe.com/go/terms_cz). Online služby nejsou dostupné ve všech zemích a jazycích, mohou vyžadovat registraci uživatele a jejich poskytování může být částečně nebo úplně změněno či ukončeno bez předchozího upozornění. Některé služby mohou být dále zpoplatněny, případně vyžadují předplatné.
Podporovány jsou tyto kamery 4K: GoProHero 4 Black, Sony XperiaZ3V, SONY FDR-AX100 4K HANDYCAM, Panasonic DMC-GH4 (MP4 a MOV), Motorola Moto X (2014) a Xiaomi Mi4.
 
†Okamžitá sleva se vztahuje na plnou verzi softwarů Adobe Photoshop Elements 14 a Adobe Premiere 14 a na balíček softwarů Adobe Photoshop & Premiere Elements. Ceny jsou dostupné pouze prostřednictvím online obchodu Adobe Store. Nabídka neplatí pro zákazníky s licencemi OEM, ze sektoru vzdělávání a s hromadnými licencemi. Nabídka platí od 19. srpna 2016 do 9. září 2016. Nabídka je omezena na jednu slevu na zákazníka. Tato nabídka a ceny se mohou změnit bez předchozího upozornění. Nabídka je neplatná, pokud ji zakazuje místní právní úprava.