Oborové recenze

The Next Web
The Next Web
„Přestože aplikace Elements verze 13 působí na první pohled skromně, když se do ní hlouběji ponoříte, uvidíte výraznější inovace, než se původně mohlo zdát.“
– The Next Web, Jackie Dove, 24. září 2014
SLR Lounge
„[Aplikace Photoshop Elements 13] je skvělá pro vizuální studijní typy, jimiž mnoho fotografů je, protože vidíte efekt a všechny kroky, které k vytvoření tohoto efektu vedly.“
– SLR Lounge, Anthony Thurston, 24. září, 2014
Download Crew
Download Crew
„Konkurence je veliká, ale Adobe Photoshop Elements 13 je stále předním uživatelským editorem fotografií.“
– Download Crew, Mike Williams, 25. září 2014
Texas Chicks Blogs and Pics
Texas Chicks Blogs and Pics
„Měli byste upgradovat na Photoshop Elements 13? Pokud používáte verzi aplikace Elements starší než 11, odpovědí je jednoznačně ano! V posledních 4 letech se aplikace Elements výrazně změnila a uvidíte velké zlepšení.“
– Texas Chicks Blogs and Pics, Erin Peloquin, 24. září 2014
Digital Scrapper
Digital Scrapper
„Otázka, kterou si vždy všichni kladou, je „Mám upgradovat? Já nad tím přemýšlet nemusím. Ano, samozřejmě. Je to skvělá verze!“
– Digital Scrapper, Linda Sattgast, 24. září 2014
MyMac.com
MyMac.com
„Právě byla vydána aplikace Elements 13, a pokud ji ještě nepoužíváte, je nejlepší čas naskočit na palubu.“
– MyMac.com, Curt Blanchard, 25. září 2014
MyMac.com
MyMac.com
„...rychle se stane vaším oblíbeným editorem fotografií. Od počátku je snadno ovladatelná – rychle zjistíte, kolik možností nabízí. Aplikaci Photoshop Elements dávám jasných 10 bodů.“
– MyMac.com, Curt Blanchard, 25. září 2014
Perpetual Visions
Perpetual Visions
„Pokud nevlastníte program na úpravu obrázků, velmi doporučuji Photoshop Elements 13.“
– Perpetual Visions, Paula Sanders, 24. září 2014
Logo Tech Radar
Tech Radar
„Aplikace Elements má za cíl stát se nepostradatelnou všestrannou pomůckou pro všechny fotografy, od nováčků až po odborníky, a dosahuje vynikajících výsledků. Když vezmete v úvahu její možnosti, záběr, jednoduché ovládání a kvalitu výsledků, rozhodně nabízí taky skvělý poměr cena/výkon.“
– Tech Radar, Rod Lawton, 24. září 2013
Yahoo! Voices logo
Yahoo! Voices
„Aplikace Adobe Photoshop Elements vždycky byla a pořád je nejlepší program pro úpravy fotografií za rozumnou cenu, který nabízí možnost úpravy obrázků a bohatou kolekci nástrojů, se kterými se jednoduše pracuje. Má taky rozsáhlý organizátor, který umožňuje mít všechno přehledně uspořádané bez ohledu na to, kolik máte fotek.“
– Yahoo! Voices, Jeff Gedgaud, 28. ledna 2014
Logo TopTenReviews
TopTenReviews
„Pokud hledáte výkonný software, který je flexibilní a může se rozvíjet stejně, jako budete dělat pokroky vy jako editor fotografií, představuje aplikace Elements 12 báječnou volbu.“
– TopTenREVIEWS, Danny Chadwick, 10. října 2013
Logo Renderosity
Renderosity
„Nedávno vydaná aplikace Adobe Photoshop Elements 12 je dosud nejvýkonnější, nejintuitivnější a nejkreativnější verze aplikace Photoshop Elements.“
– Renderosity, Dee Marie, 7. října 2013
Logo Renderosity
MyMac
„Za tu cenu je aplikace Photoshop Elements 12 mimořádně praktický nástroj pro nadšené fotografy, ať už pracují s iPhonem, smartphonem, iPadem nebo digitálním fotoaparátem.“
– MyMac, Russ Walkowich, 11. listopadu 2013
Logo Katie the Scrapbook Lady
Katie the Scrapbook Lady
„Photoshop Elements 12 je báječný produkt s funkcemi, které si užije každý, kdo rád uchovává vzpomínky. Nástroje a pracovní prostor se jednoduše používají a uživatelé, kteří používají digitální výstřižky, zjistí, že s tímto výkonným a snadno ovladatelným programem můžou dělat prakticky cokoliv, co budou chtít.“
– Katie the Scrapbook Lady, Katie Nelson, 10. prosince 2013

Ocenění

Logo Softonic
Softonic, 2014
Hodnocení: 9 z 10
Download Crew
Download Crew, 2014
Hodnocení: 5 z 5
MyMac.com
MyMac, 2014
Hodnocení: 9 z 10
Logo Compared & Reviewed
Compared & Reviewed, 2013
Hodnocení: 5 z 5
Logo TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS – ocenění TopTenReviews Silver Award za rok 2014
Logo TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS – ocenění TopTenReviews Excellence Award za rok 2014

Ikona aplikace Photoshop Elements
Loading...
Photoshop Elements

Ikona aplikace Photoshop Elements a Premiere Elements
Loading...
Photoshop Elements & Premiere Elements

Nejste student ani pedagog?

Ceny pro studenty a učitele ›



* Vyžaduje připojení k internetu. Tento produkt může integrovat určité služby společnosti Adobe nebo jiných výrobců poskytované online („online služby“) nebo k nim umožňovat přístup. Online služby jsou k dispozici pouze uživatelům nad 13 let a vyžadují souhlas s dalšími podmínkami použití a zásadami ochrany osobních údajů online společnosti Adobe (další informace na adrese www.adobe.com/go/terms_cz). Online služby nejsou dostupné ve všech zemích a jazycích, mohou vyžadovat registraci uživatele a jejich poskytování může být částečně nebo úplně změněno či ukončeno bez předchozího upozornění. Služby mohou být zpoplatněny nebo mohou vyžadovat předplatné. Adobe Revel nepodporuje všechny formáty souborů používané v aplikacích Elements.