Verdergaande innovatie

Onze onderzoekingscultuur inspireert creatief denken en leidt tot doeltreffende probleemoplossing en unieke programma's die dingen in ons hele bedrijf en binnen onze communities beter laten werken.

 
Verdergaande innovatie
Een betere werknemerservaring

De werknemerservaring transformeren

In 2012 vervingen we onderpresterende jaarlijkse prestatiebeoordelingen door onafgebroken check-in-gesprekken tussen medewerkers en hun managers. Het resultaat? Er stapten aanzienlijk minder mensen op en het moreel schoot omhoog, omdat de medewerkers zich meer gekoesterd voelden en managers zich sterker voelden. En nu hebben we onze tools en resources als open source beschikbaar gesteld, zodat andere bedrijven hun eigen check-in-programma's kunnen opstarten.

Meer informatie over Check-in › 

Creatievelingen mogelijkheden geven.

Bij Adobe vinden we dat creatief beeldmateriaal essentieel is voor de menselijke cultuur. Daarom hebben we in 2015 de Adobe Creative Residency opgezet, een programma dat twee getalenteerde kunstenaars de kans geeft om zich één jaar lang toe te leggen op een persoonlijk creatief project en om hun werk en ontdekkingen te delen met de creatieve community.

Meer over het Creative Residency-programma ›

Erkenning voor creatievelingen
Ruim baan voor innovatie

Ruim baan voor innovatie.

Adobe Kickbox is verpakt in een helderrode doos en bestaat uit een innovatieproces van zes stappen dat individuele medewerkers helpt om ideeën te ontwikkelen voor nieuwe producten en diensten. Toen dit idee meer bekendheid kreeg, heeft Adobe Kickbox als open source beschikbaar gesteld, zodat elk bedrijf ervan kan profiteren.

Meer lezen in Fortune ›

Een kijkje in Adobe Labs.

Sneaks-demonstraties geven je een kijkje in de Adobe Labs, waar onze ideeën en technologieën worden gekweekt. Maak kennis met de mensen en technologie achter Adobe Sneaks. 

Neem een kijkje achter de Sneaks ›

Kijkje achter Sneaks
Onderzoek

Interactieve 3D-gezichtsstilering met sculpturale abstractie. Jachnik, J., Goldman, D., Luo, L., Davison, A. (6 februari 2015)

Onderzoek.

De mensen van Adobe Research verkennen en bedenken technologieën die verbazen en bekoren. Hun doorbraken van vandaag geven vorm aan de ervaringen van morgen.  

Ontdek Adobe Research ›

Jeff Chien, Senior Principal Scientist

 

Passie voor inventiviteit.

Zoals de mede-oprichters van Adobe vaak zeggen: "Goede ideeën komen van overal uit het bedrijf."

Jeff Chien, Senior Principal Scientist en een van de vele uitvinders die we in dienst hebben, heeft 51 octrooien ontwikkeld die Adobe Photoshop hebben gemaakt tot de krachtige afbeeldingeneditor die het nu is.

Informatie over Jeffs octrooien ›

Facebook
Twitter icon
Linkedin icon