CREATIVE CLOUD VOOR ONDERNEMINGEN EDITIE 4

Geef creatieve teams superkrachten met generatieve AI in Creative Cloud.

Genereer ideeën en maak razendsnel op ongekende schaal verbluffende merkconsistente content met de generatieve AI van Adobe Firefly en samenwerkingstools die zijn geïntegreerd in Creative Cloud.

Breng meer ideeën sneller tot leven.

Blijf niet staren naar een leeg canvas. Met Firefly kun je snel nieuwe concepten genereren en uitwerken om te ontdekken wat het best werkt. Deel, voeg opmerkingen toe en brainstorm in real-time, en gebruik generatieve voorzieningen zoals structuurreferenties om tijd te besparen.

Verhoog de creatieve productiviteit.

Elimineer terugkerende handmatige taken om je hoogwaardige werk sneller de deur uit te krijgen. Creëer met Firefly-functies zoals Generatief vullen in Adobe Photoshop en Vector genereren in Adobe Illustrator, en verfijn de gegenereerde assets in je Creative Cloud-apps.

Schaal merkspecifieke content op.

Waarborg consistentie met behulp van nieuwe stijlkits met gedeelde sjablonen en bibliotheken. Gebruik nieuwe objectcomposities om in enkele seconden verfijnde versies van je merkspecifieke creative te maken – met volledige creatieve controle.

Bekijk wat er allemaal mogelijk is met generatieve AI in Creative Cloud voor ondernemingen editie 4.

Koraal in juweeltinten rond een wit oplichtende cirkel die uitkomt op de monding van een rivier met donsachtige witte wolken in de verte.

Maak verbluffende content met krachtige apps.

Gebruik 20+ Creative Cloud-apps van wereldklasse, waaronder Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Lightroom en InDesign, om hoogwaardige afbeeldingen, graphics, vectoren, video's, animaties en meer te maken.

Een afbeelding van een jaguar die drinkt uit een plas op een weelderige junglebodem tussen boekenkasten in een bibliotheek. Een kleinere afbeelding toont een Firefly-tekstopdrachtbalk met de woorden 'Jaguar drinking from pond' en drie verschillende, door AI gegenereerde afbeeldingen van een jaguar.

Lever sneller betere content met geïntegreerde generatieve AI.

Creëer en bewerk content snel met Firefly-functies zoals Generatief vullen en Generatief uitbreiden, die zijn geïntegreerd in Creative Cloud-apps. Creatieve teams kunnen met een gerust hart werken in de wetenschap dat Firefly is ontworpen voor veilige zakelijke toepassingen.

Dit is een afbeelding van de gebruikersinterface van de stijlkit. Er is een checklist met items die kunnen worden geselecteerd. In deze afbeelding zijn Aspect Ratio, Object Composite en Photo Settings geselecteerd. De knoppen Save en Cancel zijn zichtbaar en de gebruikersinterface wordt vóór het hoofdscherm van Firefly weergegeven.

ALLEEN IN CREATIVE CLOUD VOOR ONDERNEMINGEN EDITIE 4 

Waarborg merkconsistentie met nieuwe stijlkits. 

Maak stijlsjablonen om Firefly-opdrachten, referentieassets en presets op te slaan, te delen en te hergebruiken. Deel de sjablonen tussen teams en apps om je mensen soepel te laten samenwerken en ervoor te zorgen dat iedereen consistente output creëert met generatieve AI.

Een grote afbeelding en vier kleinere afbeeldingen van een crèmekleurige handtas op een rond wit plateau. De achtergrond toont roze en paarse bloemen en roze en blauwgroene kronkelingen.

ALLEEN IN CREATIVE CLOUD VOOR ONDERNEMINGEN EDITIE 4

Verbeter productmerchandising met nieuwe objectcomposities. 

Voeg productafbeeldingen en andere objecten naadloos samen tot hoogwaardige, door AI gegenereerde scènes met harmonieuze tinten, kleuren, belichting en texturen – en dat alles in slechts enkele seconden. Vergroot, verklein, verplaats en positioneer objecten om variaties te maken terwijl je de volledige creatieve controle behoudt. 

Een collage van vijf Adobe Stock-afbeeldingen van een arts met een jong patiëntje, een van bovenaf gefotografeerde persoon op een surfboard, een gele tulpenbol, twee grijsharige wandelaars die koffie drinken op een bergpad en een vrouw die uit een raam kijkt naar palmbomen en water.

Genereer oneindig veel ideeën met Firefly en Adobe Stock.

Gebruik functies zoals Tekst naar afbeelding en Structuurreferentie om een constante stroom visuals te creëren. Je kunt Firefly-functies zelfs gebruiken om Adobe Stock-assets aan te passen. Met editie 4 kun je een onbeperkt aantal Adobe Stock-standaardassets downloaden en met editie 4 met Premium Adobe Stock heb je ook toegang tot de volledige Premium-collectie.

Doe nog meer met krachtige add-ons.

Een paarse collage van Adobe Stock-afbeeldingen met het witte Adobe Stock-symbool 'St' in het midden.

Adobe Stock Premium-assets

Kies Creative Cloud voor ondernemingen editie 4 met Premium Adobe Stock om toegang te krijgen tot foto's, vectoren, illustraties, video's, muziek en meer van 's werelds meest getalenteerde makers.

Een paarse afbeelding van een video-editor die aan het werk is aan een bureau met meerdere beeldschermen. In het midden is het witte logo van Frame.io zichtbaar.

Frame.io voor ondernemingen

Profiteer van het cloudgebaseerde samenwerkingsplatform waarmee creatieve teams en hun stakeholders overal ter wereld work-in-progress assets kunnen ordenen, reviewen en beheren. Inclusief functies voor bedrijfsbrede beveiliging en teambeheer.

Een paarse, door AI gegenereerde close-up van een bloem met een wit Adobe Firefly-symbool in het midden. De 'A' van Adobe in het symbool heeft kleine puntjes en afgeronde hoeken.

Adobe Firefly Services

Automatiseer de productie van hoogwaardige assetvariaties voor verschillende doelgroepen, kanalen en markten met 20+ API's voor Firefly en Creative Cloud.

Een paarse, door AI gegenereerde afbeelding van een veld paardenbloemen met zaden die omhoog zweven naar een nachtelijke hemel vol sterren. In het midden is een wit Adobe Firefly-symbool zichtbaar. De 'A' van Adobe in het symbool heeft kleine puntjes en afgeronde hoeken.

Aangepaste Adobe Firefly-modellen

Train aangepaste modellen aan de hand van je merkstijl, afbeeldingen en producten, zodat je de productie van content die aansluit bij je look-and-feel kunt opschalen.

Wat analisten zeggen. 

Een zwart-witlogo met de woorden 'Constellation Research' en een pictogram met drie cirkels.

"Je hoeft niet eerst een half jaar lang alles uit te proberen. Dat hebben zij al gedaan. Het feit dat veel Adobe-tools algemeen beschikbaar zijn, is belangrijk voor ondernemingen die aarzelen om nieuwe tools voor digitale ervaringen te gebruiken omdat ze bang zijn dat de veiligheid en privacy niet gewaarborgd zijn."

Liz Miller, Constellation Research

Een zwart-witlogo met de naam 'IDC' naast een cirkelvormig pictogram met gekartelde zwart-witte strepen.

"Adobe benadert generatieve AI op een doordachte manier, waarbij het zowel zijn eigen ervaring als de collectieve wijsheid van de bredere creatieve community benut om iets te leveren dat onderscheidend en waardevol is voor alle klantsegmenten."

Ritu Jyoti, IDC

Laten we samen bekijken hoe je creatieve teams superkrachten kunt geven met Adobe.

Ontdek wat je allemaal nog meer kunt doen met Creative Cloud voor ondernemingen editie 4.