Adobe Sign-webformulieren en SharePoint

workflowpictogram

On-demand webinar  |  gratis


Met Acrobat Sign, de voorkeursoplossing van Microsoft voor e-ondertekening, kun je documenten verzenden om ze elektronisch te laten ondertekenen en elk stadium van het ondertekeningsproces gewoon in SharePoint volgen. De nieuwe integratie van Acrobat Sign-webformulieren maakt het je gemakkelijk om gegevens die uit ingevulde formulieren zijn verzameld, in SharePoint in te voeren, zodat die met andere teams kunnen worden gedeeld.

Bekijk dit on-demand evenement om meer te weten te komen over deze nieuwe voorziening en hoe je deze SharePoint-integratie kunt inzetten om de productiviteit en samenwerking te verbeteren tijdens het nieuwe werken, dat steeds vaker op afstand en digitaal plaatsvindt.

Tijdens dit webinar leer je hoe je:

  • Aan elk document krachtige mogelijkheden voor elektronische ondertekening toevoegt zonder SharePoint te verlaten.
  • De status volgt van elk document dat voor elektronische ondertekening verzonden; je weet altijd wie het al heeft getekend en wie het daarna moet ondertekenen.
  • Digitale inschrijvingen en goedkeuringen versnelt met herbruikbare digitale webformulieren waarmee gegevens en documenten automatisch in SharePoint worden opgeslagen.
  • De risico's minimaliseert door een sterke beveiliging te waarborgen en aan alle regels te blijven voldoen.
Vul het formulier in om het on-demand webinar te bekijken.