Generelle spørsmål

Har skrivebordsversjonen av Lightroom fått nytt navn?

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC er den omdøpte versjonen av Lightroom-applikasjonen du har brukt tidligere, og den er optimalisert for skrivebordsfokuserte arbeidsflyter, blant annet lokal lagring av bildene i filer og mapper på datamaskinen. Grensesnittet, funksjonen for bildeimport og -organisering og redigeringsfunksjonen er mye de samme som tidligere. Vi fortsetter å investere i Lightroom Classic CC.

Hva er forskjellene mellom Lightroom CC og Lightroom Classic CC?

Lightroom CC er den nye skybaserte bildetjenesten som fungerer på tvers av datamaskiner, mobilenheter og nettlesere. Lightroom Classic CC er det skrivebordsfokuserte produktet for digital fotografering.

Vis nå

Kjøpsalternativer

Du kan kjøpe Lightroom CC frittstående eller som en del av Adobe Creative Cloud-fotoplanen – begge planene koster fra NOK 117,50/måned Inkl. mva.

Lightroom Classic er tilgjengelig som en del av Creative Cloud-fotoplanen, fra kun NOK 117,50/måned Inkl. mva.

Hva skjer med bildene mine hvis jeg overskrider grensen for lagring i nettskyen?

Hvis du går tom for lagringsplass, lagres bildene kun på de enhetene de kom fra. Bildene sikkerhetskopieres ikke lenger til nettskyen, de synkroniseres ikke på tvers av enhetene, og de blir ikke automatisk tagget slik at du kan foreta enkle nøkkelordsøk innenfra Lightroom. Bildene som allerede er sikkerhetskopiert til nettskyen, er fremdeles tilgjengelig på alle enhetene dine.

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du oppgradere en 20 GB-plan til 1 TB eller øke den totale lagringsplassen til 2 TB, 5 TB eller 10 TB, fra NOK 117,50/måned Inkl. mva. per måned per terrabyte. Ring oss på 800 36 961 hvis du vil kjøpe mer lagringsplass. Hvis du vil oppgradere den eksisterende planen, logger du på Adobe ID-kontoen (Planer og produkter > Administrer plan > Bytt plan). Du finner detaljerte instruksjoner her: Endre Creative Cloud-planen.