Dajte studentima moć da kreiraju sjajne funkcije.

Adobe Creative Cloud pruža najbolje kreativne aplikacije na svetu – uključujući Photoshop, Illustrator i Premiere Pro – tako da studenti mogu da vladaju digitalnim veštinama koje su im potrebne za uspeh u učionici i u karijeri.

Alatke za stvaraoce budućnosti

Velika vrednost za visoko obrazovanje.

Creative Cloud pruža vašem koledžu ili univerzitetu neograničen pristup najnovijim verzijama Adobe vodećih kreativnih aplikacija i usluga, kao i nesmetanu administraciju, cene prilagođene obrazovnim institucijama i licenciranje dizajnirano da se uklopi u vaše okruženje za učenje.

Jednostavna administracija

Centralno upravljanje aplikacijama i licencama putem administrativne konzole jednostavne za korišćenje. Primenite aplikacije u svom odseku ili celoj instituciji. Brzo ponovo dodelite licence kada studenti diplomiraju.

Velike uštede

Vaša institucija može da uštedi do 75% na komercijalnoj ceni. Ugovori su standardizovani tako da možete da kupite licence kada vam zatrebaju. Popusti na količinu olakšavaju planiranje budžeta i njegovo predviđanje.

Fleksibilne opcije licenciranja

Pružamo licence uređaja za laboratorije i učionice i imenovane licence za predavače, osoblje i studente koji koriste sopstvene uređaje.

Pogledajte kako Creative Cloud pomaže studentima da postanu vešti kreatori sadržaja.

„Naša škola je od jedne od škola sa najslabijim učinkom u okrugu postala jedna od najboljih i mislim da je to zbog prilika kao što je ova.“

– Džef Larson, profesor umetnosti i animacije, Balboa High School u San Francisku, Kalifornija

Pogledajte kako Creative Cloud pomaže studentima da postanu vešti stvaraoci sadržaja

Pronađite odgovarajući plan licenciranja za svoj koledž ili univerzitet.

Uputite K-12 studente na kreativni put ka uspehu.

Creative Cloud pruža pristupačne opcije vašu školu ili okrug da bi pomogao studentima da izraze svoj kreativni potencijal i razviju mogućnosti za koledž i dalje.
Sve najnovije aplikacije za računare
Licence dostupne za školske lokacije i okruge
Opcije primene za laboratorije i BYOD
K-12 cene sa fleksibilnim opcijama plaćanja
Besplatni resursi za podučavanje

Besplatni resursi za podučavanje za podsticanje kreativnosti u učionici.

Adobe Education Exchange je zajednica na mreži koja pruža besplatne materijale za razvoj i podučavanje predavačima svih nivoa.
 1. Koje aplikacije i usluge su dostupne kupcima paketa Creative Cloud za obrazovne institucije? Koje aplikacije i usluge su dostupne kupcima paketa Creative Cloud za obrazovne institucije?

  Aplikacije i usluge zavise od Creative Cloud opcije licenciranja. Pogledajte Pregled licenciranja za obrazovanjeza poređenje aplikacija i usluga.

 2. Koja je razlika između kompletnog članstva i članstva za jednu aplikaciju? Koja je razlika između kompletnog članstva i članstva za jednu aplikaciju?

  Kompletni Creative Cloud plan za obrazovanje uključuje sve Creative Cloud aplikacije. Plan pojedinačne aplikacije daje korisnicima pristup jednoj aplikaciji kao što je Photoshop CC ili Illustrator CC. Klijenti jedne aplikacije sa licencom imenovanog korisnika imaće i pristup skladištu od 20 GB i uslugama kao što su mogućnost sinhronizovanja i deljenja datoteka, saradnja sa kolegama i mogućnost kreiranja prilagođenog portfolija na mreži uz Behance ProSite.

 3. Mogu li neprofitne organizacije da kupe Creative Cloud putem licenciranja za obrazovne institucije? Mogu li neprofitne organizacije da kupe Creative Cloud putem licenciranja za obrazovne institucije?

  Da, neprofitne organizacije imaju pravo da kupe licence imenovanog korisnika i licence za uređaje za Creative Cloud za obrazovanje, a mogu imati pravo i u okviru ETLA. Obratite se Adobe predstavniku prodaje za više detalja. Imajte u vidu da se pojedinačna Creative Cloud članstva ne kvalifikuju za cene za neprofitne organizacije.

 4. Postoji li posebna ponuda za K-12 kupce kroz VIP? Postoji li posebna ponuda za K-12 kupce kroz VIP?

  Da, u cilju pojednostavljenja kupovine paketa Creative Cloud, pokrenuli smo Adobe K-12 School Site licencu u oktobru 2015. godine.

 5. Koji su glavni razlozi za izvršavanje migracije sa ugovora Enterprise Education Agreement (EEA) na novu Adobe K-12 School Site licencu? Koji su glavni razlozi za izvršavanje migracije sa ugovora Enterprise Education Agreement (EEA) na novu Adobe K-12 School Site licencu?
  • Upravljanje licencama
  • Ovlašćenja K-12 site licenci i drugi VIP proizvodi – sve u istoj administrativnoj konzoli
  • Kontrola licenci sa centralizovanom mogućnošću za deaktiviranje i ponovnu primenu ovlašćenja
  • WAH (work at home – rad od kuće) upotrebom se upravlja centralno radi obezbeđivanja usaglašenosti
  • Fleksibilnost uslova
  • Fleksibilan datum zasnivanja članstva tako da obnova odgovara budžetu
  • Višegodišnja nabavka radi prilagođavanja potrebama klijenata
  • Komunikacije
  • Automatska obaveštenja za obnovu licence
  • Operativna obaveštenja
  • Proizvod – trenutni pristup poboljšanjima proizvoda
  • Primena – mogućnost kupovine potrebnog broja licenci
  • Buduća poboljšanja – trenutni pristup svim budućim poboljšanjima programa ili nabavke