Kreativnost stvorena za velika preduzeća.

Creative Cloud za preduzeća pruža velikim organizacijama pristup pristup Adobe kreativnim aplikacijama i uslugama, saradnji radnih grupa i alatkama za upravljanje licencama –a one rade sa drugim Adobe ponudama za preduzeća. Dodatne pogodnosti uključuju fleksibilnu primenu, godišnja podešavanja licence i podršku za korisnike na nivou velike organizacije.
Ili se obratite prodaji na 888-649-2990
Danas zatražite probnu verziju aplikacije Creative Cloud za velika preduzeća.
Creative Cloud
„Creative Cloud je zaista previše dobar da bismo ga zanemarili, i bio je jednostavan prelaz za prebacivanje naših postojećih licenci u Creative Cloud za velika preduzeća“.
– Šon Grej, Menadžer za informativne tehnologije, podršku korisnika i proizvoda, Wellcom Worldwide

Sve što je vašoj velikoj organizaciji potrebno

 • Neprekidni pristup najnovijim Creative Cloudaplikacijama i uslugama
 • Upravljanje licencama uz Adobe Admin Console
 • Fleksibilna primena uz Creative Cloud program za pakovanje
 • Opcije potvrde identiteta korisnika za bezbedno dodeljivanje licenci
 • Opcionalno skladište u oblaku za deljenje datoteka i saradnju
 • Namenska podrška za velika preduzeća za IT i kreativne timove
 • Radi sa drugim Adobe rešenjima za velika preduzeća
 • Fleksibilni godišnji true-upovi
 • Pojednostavljeno određivanje budžeta i kupovinu putem jednog ugovora

Pogodnosti usluge Creative Cloud za velika preduzeća

Creative Cloud aplikacija za računare

Najnovije kreativne aplikacije i usluge

Dajte organizaciji pristup najnovijoj verziji svake Creative Cloud aplikacije i usluge, plus podršci za platforme visokih performansi i najnovijim industrijskim standardima. Opcionalno skladište u oblaku, do 100 GB, dozvoljava deljenje kreativnog rada, fascikli i sinhronizovanih postavki.

Unapređeno upravljanje licencama i njihova primena

Upravljajte korisnicima i njihovim pravima centralno uz Adobe Admin Console i uz opcije potvrde identiteta koje uključuju objedinjeni ID sa jedinstvenim prijavljivanjem i SAML 2.0 integraciju. Napravite prilagođene pakete aplikacija i usluga i isporučite korisnicima sa uobičajenim instalacionim programima. Zadržite punu kontrolu nad verzijom i tipom proizvoda i testirajte nove funkcije i izdanja pre primene. Saznajte više ›
Adobe Admin Console
Zatražite sesiju za stručnjakom

Briga o korisnicima na nivou preduzeća

Namenska korisnička podrška za preduzeća uključuje lični poziv, 24x7 tehnička podrška za IT i neograničene ekspertske sesije jedan-na-jedan. Pored toga, kreativni korisnici imaju pristup stotinama podučavanja koja su personalizovana za svaki nivo iskustva, dostupni u pregledaču, na iPad uređaju ili direktno u aplikaciji.

Pojednostavljeno određivanje budžeta i cena

Kupite direktno od preduzeća Adobe uz jedan ugovor koji važi u određenom terminu i prilagođen je potrebama vaše organizacije. Dodajte licence dok se vaša organizacija razvija i projekti se povećavaju, bez dodatnih diskusija o ugovorima ili dodatih procesa nabavke u vreme primene, a zatim koristite true-up svake godine na godišnjicu ugovora. Saznajte više ›
Dodajte licence dok se vaša organizacija razvija
Proširite Creative Cloud pomoću dodatnih Adobe ponuda za velika preduzeća

Integracija sa drugim Adobe ponudama za velika preduzeća

Proširite Creative Cloud pomoću dodatnih Adobe ponuda za velika preduzeća kao što su Adobe Anywhere, Acrobat, EchoSign, Digital Publishing Suite Enterprise Editioni Behance Talent Search. (Sve se prodaje odvojeno kao deo ETLA.)

Adobe generalni direktor i VP Deni Vinokur deli svoj svoj pogled na mobilne, društvene i trendove oblaka koji utiču na kreativne timove u velikim organizacijama.

Creative Cloud za velika preduzeća dostupan je i za:

Škole i univerziteti

Neophodne aplikacije za održavanje nastave i učenje. Fleksibilno i pristupačno licenciranje.
Saznajte više ›

Uprava

Tehnologija industrijskog standarda, podrška za velika preduzeća i bezbedne primene.
Saznajte više ›

Pogledajte šta je novo u vašim omiljenim aplikacijama.Dostupno putem ugovora o licenciranju za velika preduzeća (ETLA).

Obratite se prodaji na 888-649-2990ili Zatražite savet
 1. Može li IT nastaviti da pakuje Creative Cloud aplikacije i usluge za primenu pomoću postojeće infrastrukture primene? Može li IT nastaviti da pakuje Creative Cloud aplikacije i usluge za primenu pomoću postojeće infrastrukture primene?

  Da, IT alatke za pakovanje će se i dalje obezbeđivati za prilagođavanje i pakovanje Creative Cloud aplikacija i usluga. Program za pakovanje će dati Microsoft Windows Installer (MSI) ili Mac OS X PKG instalacione programe za poslovnu primenu i obradu slika.

 2. Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud?

  Vaš IT tim ima potpunu kontrolu nad time koje se aplikacije, usluge i funkcije pakuju i primenjuju i kada. Verzije se mogu testirati u proizvodnji ili putem pilota pre primene u celoj organizaciji.

 3. Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud?

  IT administratori i dalje mogu da primene Creative Cloud za velika preduzeća pomoću serijskih brojeva, što znači da će korisnici biti anonimni i moći će da rade u vanmrežnim okruženjima. Međutim, ako želite da iskoristite novi Adobe Admin Console za lakše upravljanje licencama ili želite da korisnici pristupaju skladištu odnosno uslugama u oblaku, želećete da primenite kreativne aplikacije na imenovane korisnike pomoću Adobe ID-ova ili Enterprise ID-ova. Vi odlučujete koja opcija je najbolja za vašu organizaciju, a možete čak i da pomešate različite korisnike i grupe.

 4. Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama? Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama?

  Da, IT kontroliše primenu kreativnih aplikacija i ispravki tako što kreira prilagođene pakete za primenu (MSI i PKG datoteke industrijskog standarda) pomoću besplatnog Creative Cloud programa za pakovanje. Novi Adobe Admin Console omogućava IT sektoru da kontroliše koji korisnici i grupe u organizaciji imaju pristup skladištu i uslugama u oblaku.

 5. Može li moja organizacija i dalje da kupi Creative Suite 6 putem programa količinskog licenciranja? Može li moja organizacija i dalje da kupi Creative Suite 6 putem programa količinskog licenciranja?

  Počev od 1. juna, Creative Cloud smo učinili ekskluzivnim izvorom za celokupno kreativno licenciranje. To znači da CS6 više neće biti dostupan u okviru naših programa kumulativnog i transakcionog licenciranja (CLP i TLP). Na sve ostale Adobe proizvode dostupne u okviru količinskog licenciranja, kao što su Adobe Acrobat i Adobe Presenter, ova promena ne utiče. Ova promena utiče na komercijalne klijente širom sveta i državne institucije širom sveta (osim Japana), ali nema promene za obrazovne institucije. CS6 će i dalje moći da se kupi putem preuzimanja elektronskog softvera (ESD) na lokaciji Adobe.com u zemljama gde je trenutno dostupan.