Šta je to Creative Cloud?

Članstvo vam pruža pristup svim Adobe aplikacijama za fotografiju, dizajn, video i veb aplikacijama na svim stonim i mobilnim uređajima. Ako ste student ili nastavnik, imate pravo na velike uštede.

Šta je to Creative Cloud?

Da, možete ih imati sve.

Creative Cloud vam pruža sve aplikacije koje su vam potrebne za bilo koje kreativno polje koje želite da istražite. Zaista možete da stvorite sve što poželite. Napravite i delite animirani video u dva minuta. Ili napravite film koristeći iste alatke za uređivanje koje se koriste u Holivudu. Napravite veb sajt za svoj bend. Ili za preduzeće. Otkrijte kakav ste kreativni genije.
Photoshop
InDesign
Dreamweaver
Premiere Pro
Lightroom
Illustrator
Muse
After Effects
Photoshop mešavina
Capture
Comp
Premiere Clip
 

Pogledajte šta prave studenti.

Studenti koriste Creative Cloud aplikacije da bi pustili mašti na volju, da bi bili u toku – čak i da bi pratili svoju karijeru.
Ziki je napravio 10 veb sajtova.  
Ziki je napravio 10 veb sajtova.
Endru je napravio portfolio na mreži  
Endru je napravio portfolio na mreži.
Ostin je napravio sve.  
Ostin je napravio sve.
Sara je napravila poster.  
Medi je napravila majicu.
Nejtan je napravio rezime.  
Nejtan je napravio rezime.
Sandra je napravila aplikaciju.  
Sandra je napravila aplikaciju.
Kako Disney animatori stvaraju čaroliju.

Kako Disney animatori stvaraju čaroliju.

Zađite iza kulisa sa Disney timom serije „As Told by Emoji“. Pogledajte kako koriste Adobe Premiere Pro i Adobe After Effects za prepričavanje omiljenih Disney filmova pomoću emodžija.

Dobro je to znati.

Preuzimanje aplikacija na računar
Preuzmite aplikacije na svoj računar.
Sve Creative Cloud aplikacije za računare pokreću se sa čvrstog diska, ne iz veb pregledača. Pošto instalirate aplikacije, neće vam biti potrebna internet veza da biste ih koristili.
Nadogradnju vršite po svom nahođenju.
Nadogradnju vršite po svom nahođenju.
Uvek ćete imati pristup najnovijim aplikacijama, ali nikada nećete morati da izvršite nadogradnju. Čak možete i da se vratite na starije verzije aplikacija ako želite. Ažurirajte kada budete spremni – to zavisi od vas.
Zadržite datoteke koliko vi želite.
Zadržite datoteke koliko vi želite.
Kada sinhronizujete datoteke sa paketom Creative Cloud, uvek ćete imati lokalnu kopiju tih datoteka. Čak i ako otkažete Creative Cloud članstvo, datoteke će ostati na lokalnom čvrstom disku.
 1. Da li moram da budem na mreži za pristup aplikacijama za računare? Da li moram da budem na mreži za pristup aplikacijama za računare?

  Ne, aplikacije za računare u usluzi Creative Cloud, kao što su Photoshop i Illustrator, instaliraju se direktno na računaru, tako da vam nije potrebna trenutna internet veza za njihovo korišćenje.

  Internet veza je potrebna prvi put kada instalirate i licencirate aplikacije, ali aplikacije možete da koristite u vanmrežnom režimu sa važećom licencom za softver. Aplikacije za računare će pokušati da provere valjanost licenci za softver na svakih 30 dana.

  Godišnji članovi mogu da koriste aplikacije do 99 dana u vanmrežnom režimu. Mesečni članovi mogu da koriste softver do 30 dana u vanmrežnom režimu.

 2. Šta se dešava mojim datotekama u oblaku ako otkažem članstvo ili ga vratim na stariju verziju? Šta se dešava mojim datotekama u oblaku ako otkažem članstvo ili ga vratim na stariju verziju?

  Vaše Creative Cloud datoteke su uskladištene na računaru, kao i na Creative Cloud serverima. Ako otkažete plaćeno članstvo ili ga vratite na stariju verziju, i dalje ćete imati pristup svim datotekama u Creative Cloud fascikli na računaru i putem Creative Cloud veb lokacije.

  Vaš nalog će biti vraćen na besplatno članstvo koje uključuje 2 GB skladišta. Ako koristite više od 2 GB skladišta, nećete moći da otpremite nove datoteke u oblak dok količina prostora na mreži iskorišćenog na vašem nalogu na mreži ne padne ispod dodeljenog iznosa.

  Ako ste premašili ograničenje skladišta, imate 90 dana da smanjite iskorišćenost na mreži ili možete izgubiti pristup nekim ili svim datotekama sačuvanim na Creative Cloud serverima.

 3. Kao Creative Cloud član, da li je potrebno da instaliram nadogradnju aplikacije za računare kada postane dostupna? Kao Creative Cloud član, da li je potrebno da instaliram nadogradnju aplikacije za računare kada postane dostupna?

  Ne, možete da nastavite da koristite trenutnu verziju proizvoda dokle god imate aktivno članstvo. Imate fleksibilnost uključenu kada i ako instalirate novo izdanje.

 4. Kako studenti i nastavnici kupuju Creative Cloud za ličnu upotrebu na sopstvenim računarima? Kako studenti i nastavnici kupuju Creative Cloud za ličnu upotrebu na sopstvenim računarima?

  Studenti i nastavnici mogu da kupe Creative Cloud po ceni sa popustom. Pogledajte Stranica planova za studente i nastavnike.