Budućnost fotografije. Tu je već danas.

Lightroom već 10 godina predstavlja standard u industriji digitalne fotografije. Danas predstavljamo potpuno novu uslugu zasnovanu na oblaku, Lightroom CC, koja vam omogućava da uređujete, organizujete, uskladištite i delite fotografije u punoj rezoluciji sa bilo kog mesta. Uključujemo novi Lightroom CC u vaš plan i voleli bismo da čujemo šta mislite o njemu. Takođe ćete dobiti najnoviju ispravku vaše trenutne aplikacije, Lightroom Classic CC, sa odličnim novim poboljšanjima performansi. Uživajte.
Potpuno novi Lightroom CC

Potpuno novi Lightroom CC

 

Moćno, a jednostavno uređivanje.
Uredite fotografije pune rezolucije na mobilnim uređajima, vebu ili računaru i promene se automatski primenjuju svuda.
Olakšana organizacija.
Adobe Sensei automatski označava vaše fotografije kako bi se lakše pronalazile i možete da kreirate albume na osnovu bilo koje teme koju želite.
Pravljenje rezervne kopije i skladištenje zasnovano na oblaku.
20 GB skladišta u oblaku je uključeno u vaš plan kako biste počeli sa radom. Kao ekskluzivnu ponudu, dobijate 1 TB.
Delite svuda.
Objavite fotografije direktno na društvenim medijima; kreirajte grafiku, veb stranice i video priče uz Adobe Spark; ili napravite veb sajt koristeći Adobe Portfolio.
Šta je novo u usluzi Lightroom Classic CC

Šta je novo u usluzi Lightroom Classic CC

 

Poboljšanja performansi.
Od generisanja pregleda do prebacivanja između modula „Biblioteka“ i „Razvoj“ i četkica sa boljim odzivom, Lightroom Classic CC je brži i bolji nego ikada.
Nove funkcije.
Najnovija ispravka uključuje novi opseg boja i maskiranje osvetljenja da bi se napravili precizni izbori zasnovani na notama za lokalna prilagođavanja.