Budite uspešni uz Adobe Stock.
Ugrađen direktno u Creative Cloud aplikacije.

To nije obična berza. To je Adobe Stock. Dobijte pristup za više od 90 miliona visokokvalitetnih slika, grafike, video-zapisa, predložaka i 3D resursa, kao i našim Premium i Editorial kolekcijama – sve to ugrađeno u vaše omiljene Adobe Creative Cloud aplikacije. Uz Adobe Stock uvek ćete imati savršene resurse za stvaranje neverovatnih dela.

Ankur Patar je ponovo kreirao Rembrantova dela koristeći Adobe Stock
Adobe Stock

Brz pristup kreativnom sadržaju koji inspiriše sjajan rad.

Potpuno integrisano
Neprekidna kreativnost
Pretražujte i licencirajte Adobe Stock resurse direktno iz Creative Cloud aplikacija. Koristite slike sa vodenim žigom da biste videli kako delo izgleda – te slike će biti zamenjene verzijama visoke rezolucije kad ih licencirate, tako da možete da nastavite s kreativnim radom bez prekida.
Pogledajte kako možete da radite i 10x brže ›
Počnite sa nečim prelepim
Resursi za sve potrebe i svrhe
Adobe Stock sada nudi preko 90 miliona visokokvalitetnih slika, grafika, video zapisa, predložaka i 3D resursa, uključujući i našu Premium i Editorial kolekciju – kako biste odmah mogli da pređete na sledeći projekat.
Istražite Adobe Stock ›
Laki načini kupovine
Laki načini kupovine
Adobe Stock možete da dodate u bilo koji Creative Cloud plan, uključujući planove za mala, srednja i velika preduzeća. Tokom ograničenog vremenskog perioda možete da dobijete 10 besplatnih resursa.
Besplatno isprobajte Adobe Stock ›

Počnite da prodajete svoje slike već danas.

Prodaja umetničkih dela nikada nije bila lakša.

Predstavite svoje slike, grafiku i video zapise milionima kupaca iz najveće kreativne zajednice na svetu i zaradite neke od najboljih naknada u industriji. Podešavanje je brzo i lako. Jednostavno dodajte sadržaj direktno iz Creative Cloud aplikacija ili sa veba i štedite još više vremena uz automatizovane tokove posla.