Odmah počnite da je koristite. Podešavanje nije potrebno.

Usluga Timski projekti hostuje se u oblaku i integrisana je u Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC i Prelude CC – nije potreban dodatni softver ni hardver. Čuvajte izvorne datoteke lokalno ili delite lake proxy servere da biste uređivačima omogućili da sarađuju daljinski.
 • Više eksperimentisanja. Manje rizika.
 • Više eksperimentisanja. Manje rizika.

  Uz uslugu Timski projekti možete brzo da kreirate više verzija i sarađujete na deljenom sadržaju na kom radite. Uređivači i umetnici koji se bave animacijom mogu da dele projekte bez bojazni da će zameniti rad drugih.

 • Sarađujte brže.

  Brzo sarađujte na vestima, reklamama ili promocijama i delite sadržaj brže nego u svojim trenutnim tokovima posla. Jednostavno sarađujte u uslugama After Effects i Premiere Pro bez ponovne vizuelizacije.

 • Sarađujte brže.
 • Ostavite neusaglašenosti daleko iza sebe.
 • Ostavite neusaglašenosti daleko iza sebe.

  Sadržaj na kom radite se ne deli dok ne odlučite da je spreman, a distribucija je laka. Dobićete obaveštenje kad drugi saradnici podele svoje izmene, tako da lako možete da automatski objedinite promene i rešite neusaglašenosti.

 • Nema čuvanja? Nema problema.

  Prestanite da brinete o tome da li ste nešto sačuvali – usluga Timski projekti automatski čuva sva vaša lična uređivanja i pruža im pristup po potrebi. Kada budete spremni da delite promene u vidu nove verzije sa saradnicima, sistem kreiranja verzija neograničenog nivoa olakšava brzo deljenje nove verzije i saradnju na tekućem projektu.

 • Nema čuvanja? Nema problema.

Pogledajte nove funkcije.

Stalno dodajemo nove funkcije da bi usluga Timski projekti bolje funkcionisala. Saznajte više o pristupu automatskim čuvanjima, podršci za više otvorenih projekata i integraciji uz Adobe Media Encoder CC.

Imate pitanja?

Posetite naše forume ili pročitajte najčešća pitanja da biste saznali više o timskim projektima.

Make it. Creative Cloud.

Usluga Timski projekti deo je programa Creative Cloud za timove i Creative Cloud za velika preduzeća. Creative Cloud pruža sve što vam je potrebno da svoje najbolje ideje pretvorite u najbolje radove i delite ih sa svetom.