Otključajte neverovatne doživljaje pomoću sistema
Adobe Cloud Platform.

Ovde se sve spaja – podaci, sadržaj, inteligentne usluge i otvoreni ekosistem. Ovde poboljšavate doživljaje klijenata, pružate personalizaciju u realnom vremenu i preduzimate radnje nad podacima. Mi to zovemo sistemom za evidentiranje doživljaja jer pomoću njega postajete preduzeće koje se bavi doživljajima.

Otključajte neverovatne doživljaje pomoću sistema Adobe Cloud Platform.

Usredsredite se na klijente pomoću sistema za evidentiranje iskustava.

Razgovori u velikim preduzećima treba da budu o publici, kampanjama, putovanjima i vrednostima za čitav život. Zajednički vokabular vezan za doživljaje predstavlja ono što poboljšava komunikaciju i stavlja klijenta na prvo mesto. Zato je sistem za evidentiranje iskustava koristan.

 


Podaci
Potreban vam je kanal podataka koji centralizuje sve podatke koje dobijate. Kanal koji pravi objedinjen profil koji predstavlja ravnotežu između poznavanja klijenta i poštovanja njegove privatnosti. Zahvaljujući semantici i kontroli dobijate zajednički jezik na svim sistemima da biste bolje razumeli klijente.
Objedinjeni profil
Lako je mali skup podataka nazvati profilom. Ali, uz mogućnosti mašinskog učenja možete da ga obogatite, povećate i iskoristite sve te podatke kako biste napravili zaista objedinjeni profil. To vam omogućava da preduzimate radnje nad podacima jer možete da ga uparite sa sadržajem i pružate prilagođene doživljaje svojoj idealnoj publici.
Sadržaj
Podaci su samo jedna polovina priče. Morate da ih iskoristite pomoću sadržaja. Uz odgovarajući sistem možete brzo i efikasno da primenite sadržaj. Efikasan tok posla sadržaja omogućava vam da ubrzate kanal sadržaja. Mašinsko učenje igra veliku ulogu u efikasnim tokovima posla sadržaja zahvaljujući automatskom označavanju, opsecanju i prepoznavanju slika.

Upoznajte se sa uslugom Adobe Cloud Platform Auditor.

Auditor je najnoviji dodatak sistemu Adobe Cloud Platform. On pomaže klijentima da razumeju ispravnost svojih Adobe primena i pruža preporuke za njihovo poboljšanje. Na taj način, klijenti dobijaju najveću vrednost od investicije u Adobe proizvode.

Adobe Cloud Platform Launch je sada dostupan svim korisnicima.

Adobe Cloud Platform Launch objedinjuje podatke i tehnologiju na vašoj veb-lokaciji. Pojednostavljuje upravljanje oznakama, pokreće automatizaciju pomoću API-ja i omogućava partnerima da prave integracije koje će marketinški stručnjaci koristiti i u kojima će uživati. A najbolje od svega je to što je dostupan svim Adobe klijentima.

Inteligencija na svakom mestu uz Adobe Sensei.

Adobe Sensei je okvir za veštačku inteligenciju i mašinsko učenje u sistemu Adobe Cloud Platform. Adobe Sensei vam omogućava da lakše rukujete vremenski zahtevnim zadacima i zadacima koji se ponavljaju, da identifikujete šta vam je potrebno za nekoliko sekundi, a ne sati, kao i da pružate personalizovane doživljaje u realnom vremenu.

Uz Adobe U/I, programeri neometano rade.

Primenili smo nova poboljšanja na Adobe U/I, naš portal u oblaku za programere.
Adobe U/I događaji
Programeri sada imaju pristup Adobe U/I događajima i još većem broju Experience Cloud API-ja za integraciju, proširenje i pravljenje prilagođenih aplikacija pomoću Adobe tehnologije.
Adobe I/O Runtime
Uz beta izdanje usluge Adobe I/O Runtime programeri mogu da kodiraju u okruženju bez servera i uključe se u Adobe Sensei mogućnosti veštačke inteligencije i mašinskog učenja da bi stvorili moćne automatizovane tokove posla i doživljaje.
Informatica
Observe Point
TMM Data
acxiom
delatnost
Clicktale
Decibel Insight
oneAudience
Hootsuite
INVOCA
Microsoft

Ostvarite veću vrednost putem usluge Adobe Experience Cloud uz Adobe Exchange.

Sa više od 500 Adobe partnera i aplikacija, tehnologija i ekosistem partnera za podatke kompanije Adobe pomažu vam da uvedete inovacije i ostvarite veću vrednost od ulaganja u Adobe proizvode. Proširite funkcionalnost usluge Adobe Experience Cloud pomoću aplikacija naših Exchange partnera, uključujući pripisivanje telefonskih poziva, trgovinu, podatke nezavisnih entiteta i još mnogo toga.