Microsoft i Adobe partnerstvo

Besprekorno iskustvo klijenata počinje uz dobro povezane alatke.

Klijenti očekuju od vas da budete upoznati sa svim interakcijama koje su imali sa vama. Međutim, ovo može biti izazovno uz različita rešenja koja upravljaju delovima njihovog poslovanja. Adobe i Microsoft partnerstvo integriše marketinške i prodajne podatke, tako da možete da steknete kompletan prikaz klijenta i stvorite besprekorno iskustvo za njega, bilo da odgovara na vaše marketinške kampanje ili sarađuje sa timom prodaje.

Objedinite podatke radi povezivanja iskustava klijenata pri svakoj interakciji.

Partnerstvo između kompanija Adobe i Microsoft pruža stručnjacima za marketing dugo željeni pristup vitalnim podacima prodaje koji su bili nedostupni. Ako integrišete Adobe Campaign, koji je deo sistema Adobe Experience Cloud, sa proizvodima Microsoft Dynamics 365 i Power BI, moći ćete da pravite doživljaje koje klijenti žele – i da prodavcima obezbedite alatke i uvide koji su im potrebni.
Integrisani prikaz klijenta

Integrisani prikaz klijenta

Dobijte objedinjeni korisnički profil i ubacite podatke o prodaji u sprovođenja kampanje.
Aktivnije izveštavanje

Aktivnije izveštavanje

Merite uticaj kampanja unakrsnih kanala i doprinos koji marketing ostvaruje za kanal prodaje.
Bolje korisničko iskustvo

Bolje korisničko iskustvo

Povežite sve dodirne tačke da biste poboljšali konverziju, zadržavanje, lojalnost klijenata i trajnu vrednost.

Ujedinjena podrška na celoj integrisanoj platformi.


Adobe briga o klijentima i Microsoft korisnička služba i podrška proširili su partnerstvo da bi klijentima obezbedili pristup stručnjacima i rešavanje problema u svim integrisanim rešenjima. Adobe i Microsoft sarađuju objedinjujući moć dve kompanije da bi pomogli najvažnijem korisniku – vama.

Stvarajte pametnije kampanje i
veb osnove.