Eenvoudig werken met PDF's

PDF's eenvoudig ordenen

Gebruik de online services van Acrobat om pagina's in een PDF te roteren, verwijderen of rangschikken. Je kunt ook bestanden converteren naar PDF.

Doe meer met PDF's

Meer doen met je PDF's

Wil je bestanden converteren, ordenen, samenvoegen, ondertekenen of delen? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

het beste met Adobe

Krijg het beste met Adobe

Adobe ontwikkelde PDF. Kom later terug om nog meer PDF's te ordenen. Of meld je aan om verder te werken aan je opgeslagen bestanden.

Verwijder pagina's uit een PDF

Snel PDF-pagina's verwijderen

Verwijder moeiteloos pagina's uit een PDF met de online Adobe Acrobat-services.Upload een PDF-document en meld je aan. Download of deel je nieuwe bestand wanneer je klaar bent.

Rangschik of roteer PDF-pagina's

PDF-pagina's rangschikken en roteren

Je kunt pagina's ook naar een nieuwe locatie slepen om ze te rangschikken of zelfs PDF-pagina's in de liggende of staande stand draaien. De tools van onze online PDF-editor bieden je volledige controle.

Vertrouw je PDF

Een PDF-paginaverwijdertool die je kunt vertrouwen

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Gebruik online Acrobat-tools om pagina's uit een PDF te verwijderen en om snel het perfecte PDF-bestand te maken.

Pagina verwijderen uit PDF

Zo verwijder je online pagina's uit een PDF

Zo verwijder je online pagina's uit een PDF

Volg deze eenvoudige stappen om met de online Acrobat-tool pagina's uit een PDF te verwijderen:

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een PDF naar de dropzone.

Selecteer de PDF waaruit je pagina's wilt verwijderen.

Meld je aan nadat Acrobat het bestand heeft geüpload.

Markeer de miniatuur van de pagina of pagina's die je uit de PDF wilt verwijderen.

Klik op het prullenbakpictogram in de bovenste werkbalk om de geselecteerde PDF-pagina's te verwijderen.

Klik op Opslaan en geef je nieuwe PDF-bestand een andere naam.

Download het bestand of ontvang een link om het te delen.

Vragen? Wij weten het antwoord.

Hoe verwijder ik pagina's uit een PDF?

Met de online Acrobat-tool kun je snel en eenvoudig meerdere pagina's uit een PDF-bestand verwijderen. Selecteer eerst het PDF-document waaruit je pagina's wilt verwijderen. Meld je aan nadat Acrobat het bestand heeft geüpload. Markeer vervolgens de miniaturen van de pagina's die je wilt verwijderen en klik op het prullenbakpictogram in de bovenste werkbalk om de geselecteerde pagina's te verwijderen. Klik tot slot op Opslaan om je nieuwe PDF-bestand een naam te geven en het bestand online in Adobe Document Cloud op te slaan. Je kunt het bestand ook downloaden of via een link delen.

Kan ik het verwijderen van pagina's uit een PDF ongedaan maken?

Wanneer je met de online Acrobat-tool pagina's verwijdert, wordt een nieuw PDF-document gemaakt. Je kunt naar je oorspronkelijke document teruggaan als je de ongewijzigde versie van je bestand nodig hebt.

Hoe orden ik een PDF?

Met online Acrobat-services kun je een PDF geheel naar wens ordenen. Je hoeft de PDF-pagina's alleen maar in de gewenste volgorde te slepen. Je kunt een geselecteerde pagina ook in de liggende of staande stand draaien met het pictogram Rechtsom roteren of Linksom roteren. Om een pagina te verwijderen, selecteer je de pagina en klik je op het prullenbakpictogram.

Voor meer geavanceerde PDF-tools kun je Adobe Acrobat Pro DC zeven dagen gratis uitproberen op Windows of Mac. Met de gratis proefversie kun je PDF-tekst en -afbeeldingen bewerken, paginanummers en bladwijzers toevoegen, pagina's extraheren, PDF's converteren en splitsen, watermerken invoegen, bestanden verkleinen en nog veel meer.

Vragen? Wij weten het antwoord.