Adobe Acrobat Pro met E-sign

E-handtekeningen houden het werk gaande.

Adobe Acrobat Pro met E-sign combineert de kracht van elektronische ondertekening van Adobe met onze geavanceerde PDF-tools. Probeer het nu 7 dagen gratis.

Adobe Sign is ook beschikbaar voor bedrijven. Meer informatie


Naadloos eenvoudige, elektronische handtekeningen.

 

Adobe Acrobat Pro met E-sign maakt het je gemakkelijk om e-handtekeningen te versturen, te volgen en te verzamelen. Het ondertekenen van documenten is net zo eenvoudig: je hoeft alleen maar te klikken, te tikken of te vegen.

 

Slinken


E-sign

PDF-tools en tools voor elektronische ondertekening in één app.

 

Je hoeft niet meer van de ene naar de andere app te springen. Adobe Acrobat Pro met E-sign geeft je de tools om PDF’s te maken en te bewerken, met anderen samen te werken en e-handtekeningen te beheren – allemaal in één eenvoudige ervaring.

 Beveiliging waarop je kunt vertrouwen.

 

Onze e-handtekeningen, die door Adobe Sign mogelijk worden gemaakt, worden vertrouwd door kleine bedrijven én wereldwijde merken. Met nu al 8 miljard e-handtekeningen kun je erop vertrouwen dat elke transactie veilig en juridisch bindend is.

 

E-sign


Werk in apps die je fijn vindt.

 

Bewerk documenten en verstuur ze om ze elektronisch te laten ondertekenen vanuit onder andere Microsoft 365, Google Drive en Box.

 

 


Direct bericht.

 

Wanneer je met Adobe-tools documenten verzendt om ze elektronisch te laten ondertekenen, weet je precies wanneer de documenten zijn bekeken en ondertekend.

 


Verzend en onderteken vanaf elke locatie.

 

Met onze mobiele app kun je eenvoudig op elk apparaat handtekeningen verzamelen – waar je ook werkt.

 


Antwoorden op je vragen over e-handtekeningen.

Antwoorden op je vragen over e-handtekeningen.


Wat is een elektronische handtekening?

 

Met een elektronische handtekening, of e-handtekening, onder een online document of formulier krijg je op een rechtsgeldige manier toestemming of goedkeuring ergens voor. E-handtekeningen zijn rechtsgeldig, getest, veilig, controleerbaar en verifieerbaar.

 

Zijn e-handtekeningen rechtsgeldig?

 

Ja. E-handtekeningen die met Adobe Sign in Acrobat worden gezet, voldoen of overtreffen strenge beveiligings- en nalevingsstandaarden. E-handtekeningen zijn in de meeste landen juridisch bindend.

 Zijn e-handtekeningen veilig?

 

Ja. Bij Adobe heeft de beveiliging van je digitale ervaringen onze prioriteit. In de branche gangbare beveiligingspraktijken zijn diep geworteld in onze interne bedrijfscultuur, softwareontwikkeling en dienstverlening.

 

Hoe maak ik een elektronische handtekening?

 

Met de e-handtekeningen van Adobe Sign kunnen ontvangers documenten elektronisch ondertekenen door op een computer hun naam te typen of hun handtekening te uploaden. Ze kunnen zelfs hun eigen handtekening op een mobiel apparaat tekenen.

 


Probeer het gratis.

Probeer het gratis.

 

Adobe Acrobat Pro met elektronische ondertekening houdt je bedrijf in beweging. Voeg eenvoudig elektronische handtekeningen toe aan elk document. Automatiseer essentiële workflows. En voldoe aan strenge wetten en standaarden.

 

Adobe Acrobat Pro met elektronische ondertekening houdt je bedrijf in beweging. Voeg eenvoudig elektronische handtekeningen toe aan elk document. Automatiseer essentiële workflows. En voldoe aan strenge wetten en standaarden.


Adobe Sign voor kleine bedrijven.

Als je een bedrijf hebt, helpen onze geavanceerde tools voor elektronische ondertekening om de zaak in beweging te houden. Neem moeiteloos online formulieren in je website op die je klanten kunnen invullen en ondertekenen. Verstuur snel met één klik overeenkomsten naar honderden ontvangers. En in betalingen rechtstreeks van klanten via de formulieren die ze elektronisch ondertekenen.

 


Nieuws. Onderwerpen. Trends.

 

Neem deel aan de gesprekken.

 

facebook
Twitter
LinkedIn