Adobe Acrobat Sign

Automatiseer het volgen van documenten om het werk probleemloos te laten verlopen.

Documenten eenvoudig beheren met Acrobat Sign. Als je een document ter ondertekening verzendt, ontvang je direct, in real-time meldingen wanneer het wordt geopend en ondertekend — zodat je elk proces kunt bijhouden.

Weet de status van je documenten – op elk moment.

Dankzij intuïtieve functies in Acrobat Sign kun je documenten beheren en volgen met behulp van real-time inzichten en updates, voor een duidelijk overzicht van de details en status van elk document. Je hoeft je nooit meer af te vragen waar je documenten zich bevinden, en ze nooit meer op te sporen. Vertragingen zijn verleden tijd.

Beheer documenten die in behandeling zijn.

Acrobat Sign biedt je een volledige oplossing voor het volgen van documenten. Je kunt automatische herinneringen via e-mail en onmiddellijke meldingen instellen, zodat je elke deadline kunt halen en elk document kunt beheren. Je kunt een documentwachtwoord toevoegen, de identiteitsauthenticatie van de ondertekenaar versterken, een ondertekeningsproces annuleren of een ondertekenaar vervangen – zelfs als het document al onderweg is.

Controleer de status.

Je kunt snel zien welke bestanden zijn verzonden, welke zijn ondertekend en welke nog op online ondertekening wachten, zodat je ze indien nodig kunt opvolgen. Wanneer een document is ondertekend, krijg je automatisch bericht via e-mail. En na afloop van het proces zijn er documentanalyses beschikbaar met een uitvoerige, stapsgewijze historie voor elk document, zodat je kunt zien wanneer het is verstuurd, of het is goedgekeurd, wie het heeft ondertekend en wanneer het is ondertekend.

Vind elk document.

Tot slot is er een documentvolgsysteem dat het je gemakkelijk maakt. Vind het exacte document dat je zoekt, met de zoek- en filterfunctie. Je krijgt onmiddellijke zoekresultaten met indexering, waardoor je elk document makkelijk kunt vinden. Je kunt zelfs de zoekresultaten filteren op basis van handtekeningstatus of datum.

 

Wil je de status van een document van een andere afdeling in de organisatie weten? Met een lidmaatschap voor grote ondernemingen kun je via accountdeling documenten binnen de hele organisatie vinden en inzicht krijgen in de levenscyclus van een document.

Ontdek wat Acrobat Sign nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen.

Snel

Verzend documenten, en krijg ze sneller ondertekend en afgehandeld. Je kunt de productiviteit een impuls geven, bedrijfsprocessen stroomlijnen en belangrijke transacties een stuk sneller afwikkelen.

Efficiënt

Door digitaal te gaan met Acrobat Sign, kun je de operationele kosten verlagen, terwijl je minder tijd besteedt aan het verkrijgen van handtekeningen en het afhandelen van administratieve taken.

Mobiele apparaten

Met de mobiele app kun je eenvoudig documenten volgen, elektronisch laten ondertekenen en overal vandaan verzamelen – gewoon op je mobiele apparaat.

Maak je bedrijf digitaal.

Ongeacht je branche of de fase van je bedrijfsgroei, kun je gebruikmaken van Acrobat Sign Solutions om processen te stroomlijnen en te vereenvoudigen voor versnelde resultaten. Ga vandaag nog aan de slag.