Yleisiä kysymyksiä

Onko Lightroomin tietokoneversion nimi muuttunut?

Adobe Photoshop Lightroom Classic on uudelleennimetty versio Lightroom-sovelluksesta, jota olet käyttänyt aikaisemmin. Se on optimoitu tietokonepohjaisille työnkuluille ja sisältää valokuvien paikallisen tallennuksen tietokoneen tiedostoihin ja kansioihin. Käyttöliittymä sekä valokuvien tuonti- ja organisointitoiminnot ja muokkausominaisuudet ovat pitkälti samanlaisia kuin ennenkin. Jatkamme Lightroom Classic:n kehitystä.

Mitkä ovat Lightroom:n ja Lightroom Classic:n väliset erot?

Lightroom on uusi pilvipohjainen valokuvapalvelu, joka toimii tietokoneella, mobiililaitteilla ja webissä. Lightroom Classic on tietokoneelle tarkoitettu tuote digitaaliseen valokuvaukseen.

Katso nyt

Ostovaihtoehdot

Voit ostaa Lightroom:n erikseen tai osana Adobe Creative Cloud -valokuvausjäsenyyttä; molempien jäsenyyksien hinnat alkaen 12,39 €/kk(sis. ALV).

Lightroom Classic on saatavana osana Creative Cloud -valokuvausjäsenyyttä; hinta alkaen alkaen 12,39 €/kk(sis. ALV).

Mitä valokuvilleni tapahtuu, jos ylitän pilvitallennuksen tilakiintiöni?

Jos tallennustila loppuu, uudet valokuvat tallennetaan vain niihin laitteisiin, joista ne ovat peräisin. Niitä ei enää varmuuskopioida pilveen tai synkronoida kaikkiin laitteisiin eikä merkitä automaattisesti avainsanahaun helpottamiseksi Lightroomissa. Kaikki pilvipalveluun varmuuskopioidut valokuvat ovat vielä käytettävissä kaikilla laitteillasi.

Jos tarvitset lisää tilaa, voit päivittää 20 gigatavun jäsenyyden 1 teratavuun tai lisätä kokonaistallennustilaa 2, 5 tai 10 teratavuun hintaan alkaen 12,39 €/kk(sis. ALV) teratavua kohden. Osta lisää tallennustilaa puhelimitse numerosta 0800 952 63. Jos haluat päivittää nykyisen jäsenyytesi, kirjaudu Adobe ID -tiliin (Jäsenyydet & Tuotteet > Hallitse jäsenyyttä > Vaihda jäsenyyttä). Tarkat ohjeet ovat kohdassa Vaihda Creative Cloud -jäsenyyttä.