Bendrieji klausimai

Ar pasikeitė kompiuteriams skirtos „Lightroom“ versijos pavadinimas?

„Adobe Photoshop Lightroom Classic CC“ yra pervardyta „Lightroom“, kurią naudojote anksčiau, versija ir ji skirta naudojant kompiuterius atliekamoms darbo eigoms, įskaitant jūsų nuotraukų saugojimą vietos kompiuterio failuose ir aplankuose. Sąsajos, nuotraukų importavimo bei organizavimo funkcijos ir redagavimo funkcijų rinkinys yra tokie pat kaip anksčiau. Mes toliau investuojame į „Lightroom Classic CC“.

Kokie yra „Lightroom CC“ ir „Lightroom Classic CC“ skirtumai?

„Lightroom CC“ yra nauja debesų technologijų pagrindu veikianti nuotraukų kūrimo paslauga, kurią galima naudoti kompiuteryje, mobiliuosiuose įrenginiuose ir žiniatinklyje. „Lightroom Classic CC“ yra kompiuteriams skirtas skaitmeninės fotografijos produktas.

Žiūrėti dabar

Pirkimo variantai

„Lightroom CC“ galite įsigyti atskirai arba kaip „Adobe Creative Cloud“ fotografijos plano dalį; abiejų planų kainos – nuo 12,09 €/mėn. su PVM.

„Lightroom Classic“ galima įsigyti kaip „Creative Cloud“ fotografijos plano dalį; kaina – nuo 12,09 €/mėn. su PVM.

Kas nutinka su mano nuotraukomis, kai viršiju man skirtą debesies saugyklos vietą?

Jei saugykloje nebėra vietos, jūsų naujos nuotraukos bus įrašomos tik įrenginiuose, iš kurių jos buvo importuotos. Jų atsarginės versijos nebebus kuriamos debesyje ir jos nebus sinchronizuojamos tarp jūsų įrenginių, be to, jos nebebus automatiškai pažymimos ir nebegalėsite jų lengvai rasti „Lightroom“ naudodami raktažodžius. Nuotraukos, kurių atsarginės kopijos jau sukurtos debesyje, vis tiek bus pasiekiamos visuose jūsų įrenginiuose.

Jei reikia daugiau vietos saugykloje, galite naujovinti 20 GB planą į 1 TB planą arba padidinti bendrą saugyklos vietą iki 2 TB, 5 TB ar 10 TB; kaina – nuo 12,09 €/mėn. su PVM (už terabaitą). Norėdami įsigyti daugiau vietos saugykloje, skambinkite nr. +44 203 0277 764. Norėdami naujovinti turimą planą, prisijunkite prie „Adobe ID“ paskyros („Planai ir produktai“ > „Tvarkyti planą“ > „Keisti planą“). Išsamių instrukcijų žr.: „Creative Cloud“ plano keitimas.