Întrebări generale

S-a schimbat numele versiunii desktop a Lightroom?

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC este versiunea redenumită a aplicației Lightroom pe care ați folosit-o în trecut și este optimizată pentru fluxurile de lucru pe bază de desktop, inclusiv pentru stocarea locală a fotografiilor în fișiere și foldere pe computerul dvs. Interfața, funcționalitatea de organizare și de import al fotografiilor, precum și setul de funcții de editare sunt la fel ca înainte. Continuăm să investim în Lightroom Classic CC.

Care sunt diferențele dintre Lightroom CC și Lightroom Classic CC?

Lightroom CC este noul serviciu foto pe bază de cloud care funcționează pe desktop, mobil și web. Lightroom Classic CC este produsul pentru fotografie digitală pe bază de desktop.

Urmăriți acum

Opțiuni de achiziționare

Puteți cumpăra doar Lightroom CC sau inclus în planul pentru fotografie Adobe Creative Cloud, ambele planuri începând de la 11,89 €/lună incl. TVA.

Lightroom Classic este disponibil ca parte din planul pentru fotografie Creative Cloud, începând de la 11,89 €/lună incl. TVA.

Ce se întâmplă cu fotografiile mele dacă depășesc alocarea de stocare în cloud?

Dacă rămâneți fără spațiu de stocare, noile dvs. fotografii vor fi salvate numai pe dispozitivele de pe care au provenit. Pentru acestea nu se vor mai crea copii de rezervă în cloud sau nu vor fi sincronizate pe dispozitivele dvs. și nu vor fi etichetate automat pentru căutarea simplă după cuvinte cheie în Lightroom. Fotografiile pentru care ați creat deja copii de rezervă în cloud încă sunt accesibile pe toate dispozitivele dvs.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, puteți face upgrade pentru un plan de 20 GB la 1 TB sau puteți crește spațiul total de stocare până la 2 TB, 5 TB sau 10 TB, începând cu 11,89 €/lună incl. TVA. pentru fiecare teraoctet. Pentru a achiziționa mai mult spațiu de stocare, apelați 800-585-0774. Pentru a face upgrade pentru planul dvs. existent, conectați-vă la contul dvs. ID Adobe (Planuri și produse > Gestionare plan > Schimbare plan). Pentru instrucțiuni detaliate, consultați Schimbați-vă planul Creative Cloud.