Voorwaarden voor introductieprijzen
Introductieprijs Creative Cloud: € 19,66 per maand (incl btw)

In aanmerking komende studenten van 13 jaar en ouder en docenten kunnen een jaarlidmaatschap voor Adobe® Creative Cloud™ aanschaffen tegen de verlaagde prijs van € 19,66 per maand (incl. btw) voor het eerste jaar. Na het eerste jaar wordt je contract automatisch met nog een jaar verlengd tegen het dan geldende standaardmaandtarief, tenzij je het contract opzegt. Deze prijs is geldig voor de aanschaf van een jaarlidmaatschap, waarvoor een contract van 12 maanden is vereist. Deze prijs is alleen beschikbaar voor een eerste lidmaatschap en is beperkt tot in aanmerking komende klanten uit het onderwijs die rechtstreeks aankopen bij de Adobe Store of telefonisch via Adobe Sales. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze prijs. Deze prijs is beperkt tot één aankoop van één jaarlidmaatschap voor Creative Cloud per klant. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding of worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Aanbieding is niet geldig waar deze bij de wet verboden of belast is of aan wettelijke beperkingen onderhevig is.


Introductieprijs Creative Cloud – één jaar, vooruitbetaling

*De aanbieding is geldig van 16 augustus t/m 6 september 2019 en geldt alleen voor nieuwe klanten.
In aanmerking komende studenten van 13 jaar en ouder en docenten kunnen een Adobe Creative Cloud Volledig-lidmaatschap aanschaffen voor € 196,60 per jaar, incl. btw via de Adobe Store of door telefonisch contact op te nemen met een regionaal Adobe-callcenter. De reguliere gereduceerde prijs voor studenten en docenten voor Creative Cloud Volledig is € 235,95 per jaar, incl. btw. Maximaal één per klant. Alleen geldig bij vooruitbetaald lidmaatschap voor 12 maanden. Na afloop van je kortingsperiode geldt automatisch het standaardtarief voor je lidmaatschap, tenzij je besluit om je lidmaatschap te wijzigen of op te zeggen. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.  

Algemene voorwaarden: Alleen geldig voor personen die 13 jaar of ouder zijn. Inwoners van of personen in landen waarvoor embargo’s of Amerikaanse of lokale uitvoerbeperkingen gelden, zijn van deze aanbieding uitgesloten. Deze aanbieding en de genoemde prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht als gevolg van onvoorziene omstandigheden worden gewijzigd. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, worden gecombineerd met andere aanbiedingen of worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten die hier niet uitdrukkelijk worden vermeld. Aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid in het land waar de ontvanger woont.  Er kunnen aanvullende voorwaarden gelden. AANBIEDING IS NIET GELDIG WAAR DEZE WETTELIJK VERBODEN OF AAN BEPERKINGEN ONDERHEVIG IS.