Help je bedrijf vooruit met Acrobat-oplossingen.

Adobe biedt het toonaangevende platform voor documentproductiviteit. Digitaliseer en stroomlijn je werkproces, doe je zaken en communiceer met medewerkers en klanten.

Alles wat je nodig hebt voor documenten en elektronische handtekeningen.

De Adobe-oplossingen voor betrouwbare PDF's en elektronische handtekeningen bieden alles wat je nodig hebt voor je documentproductiviteit. Ontvang ingebouwde beveiligingstools plus toegang tot API's en integraties zodat je kunt schalen naarmate je groeit.

Innovaties voor de toekomst van werk.

Baanbrekende mogelijkheden zijn Liquid Mode om gemakkelijker PDF's te lezen op mobiele apparaten, Microsoft 365-integraties, ongeëvenaarde toegankelijkheid, en AI-gestuurde functies waarmee je soepelere documentervaringen kunt creëren voor klanten en medewerkers.

De hoogste standaarden voor beveiliging en naleving.

Geef iedereen de kans om productief samen te werken met functies waardoor reviews en goedkeuringen worden gestroomlijnd, merkconsistentie wordt gewaarborgd, en meer.

Ontdek voordelen voor iedereen in je organisatie.

Maak tijd vrij voor werk dat meer oplevert.

Digitaliseer en automatiseer op papier gebaseerde processen, zodat verkoopvertegenwoordigers zich meer kunnen richten op het opbouwen van pijplijnen en het sluiten van deals.

Versnel de verkoopcyclus.

Combineer snel standaard en aangepaste onderdelen en voorwaarden om verzorgde, gepersonaliseerde voorstellen en contracten te maken. Deel voor review en goedkeuring in één PDF die is geoptimaliseerd voor bekijken en ondertekenen op elk apparaat.

Maak het makkelijk voor je klanten.

Maak ondertekenbare webformulieren voor self-servicebestellingen en onboarding. In betalingen online met een Braintree-account (indien beschikbaar).

Werf en onboard sneller.

Werk eenvoudig samen en verkrijg goedkeuringen voor het werven van nieuwe medewerkers en voor aanbiedingsbrieven. Stroomlijn onboarding door informatie te verzamelen in online formulieren, digitale welkomstpakketten en handboeken te distribueren, en door elektronische handtekeningen aan te vragen voor beleidsdocumenten en contracten.

Stroomlijn HR-processen voor medewerkers.

Je kunt snel HR-documenten maken, bewerken, combineren en ordenen, verzoeken van medewerkers en goedkeuringen stroomlijnen, en digitale reviews van medewerkers maken en beveiligen.

Beveilig gevoelige documenten en data.

Houd alles veilig met ingebouwde PDF-functies als wachtwoorden, versleuteling, sandboxing en redactie. Zorg voor versleutelde, ondernemingsbrede beveiliging met voortdurende bewaking en updates. 

Stroomlijn documentworkflows en naleving.

Maak een bibliotheek met ondertekenbare sjablonen met goedgekeurde taal, en voldoe aan bedrijfsbeleid en wettelijke eisen. Maak bovendien self-servicewebformulieren zodat medewerkers juridische documenten kunnen opvragen. 

Beveilig je klantgegevens en zorg voor naleving. 

Profiteer van geautomatiseerde controlesporen en ingebouwde nalevingscertificaten als SOC 2 Type 2 en FedRAMP Tailored. PDF-functies zoals wachtwoorden, versleuteling, sandboxing en redactie helpen bij het beveiligen van documenten en data. 

Verbeter de samenwerking.

Combineer standaard en onderhandelde contractvoorwaarden en deel ze voor review, opmerkingen en goedkeuring in één PDF om de doorlooptijd te versnellen. Verstuur overeenkomsten met een enkele partij of meerdere partijen voor elektronische ondertekening op elk apparaat, houd de status bij en verzend geautomatiseerde herinneringen. 

Versnel kritieke processen.

Stel snel financiële tabellen, grafieken en andere content samen om verzorgde financiële rapporten te maken, en deel ze voor review, opmerkingen en goedkeuring in één PDF die is geoptimaliseerd om te bekijken op elk apparaat.

Maak je klanten blij met self-service-ervaringen.

Maak ondertekenbare webformulieren voor self-servicebestellingen en onboarding. In betalingen online met een Braintree-account (indien beschikbaar).

Bescherm vertrouwelijke financiële informatie.

Ingebouwde PDF-functies zoals wachtwoorden, versleuteling, sandboxing en redactie helpen bij het beveiligen van documenten en informatie. Zorg voor versleutelde, ondernemingsbrede beveiliging met voortdurende bewaking en updates.

Vergelijk Acrobat-lidmaatschappen voor bedrijven.

Acrobat voor teams

Ideaal voor kleine en middelgrote organisaties

Acrobat voor ondernemingen

Ideaal voor grote organisaties met complexe wensen

Acrobat Sign Solutions

Ideaal voor organisaties die oplossingen voor elektronisch ondertekenen nodig hebben met diepgaande integratie en naleving van branchespecifieke voorschriften

Teamgrootte

2–250 licenties

250+ licenties

Willekeurige grootte

Gedeelde functionaliteit voor gebruikersbeheer

Vinkje
Vinkje
Vinkje

PDF-productiviteitstools

Vinkje
Vinkje

Tools voor elektronisch ondertekenen

Vinkje
Vinkje
Vinkje

Geavanceerde tools voor elektronisch ondertekenen

Vinkje

Integraties

Vinkje
Vinkje
Vinkje

API's

Vinkje
Vinkje

Single Sign-On (SSO, eenmalig aanmelden)

Vinkje
Vinkje

Acrobat voor teams

Vanaf

  

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling.

De complete oplossing voor PDF's en elektronische handtekeningen met volledige conversie- en bewerkingsfuncties voor PDF's, geavanceerde functies voor elektronische ondertekening en nog veel meer – plus beheertools om je teams te beheren.

Veilige transactie

Acrobat voor ondernemingen

Bel naar: 0800 80982

De uitgebreide PDF-oplossing met controle- en beheermogelijkheden voor grote ondernemingen, aanpasbaar met of zonder voorzieningen voor elektronische ondertekening – plus beheertools en eenmalige aanmelding (SSO) voor een gemakkelijker beheer van je teams.

Veilige transactie

Acrobat Sign Solutions

Bel naar: 0800 80982

De standalone oplossing voor elektronische ondertekening voor teams die hun organisatie willen schalen met kant-en-klare integraties, API's en nog veel meer.

Veilige transactie

Adobe maakt het verschil.

We zijn een vertrouwd wereldwijd merk.

Fortune 500-bedrijven vertrouwen op de innovaties van Adobe – van creativiteits- en productiviteitsapps zoals Adobe Photoshop en Acrobat tot geavanceerde technologieën zoals Adobe Sensei GenAI – om te fantaseren, te creëren en elke digitale ervaring tot leven te brengen.

We hebben oplossingen voor elk bedrijf.

Van kleine bedrijven tot de grootste ondernemingen ter wereld gebruiken onze klanten onze geïntegreerde Adobe Creative Cloud-, Document Cloud- en Experience Cloud-oplossingen om hun creativiteit de ruimte te geven, documentproductiviteit te versnellen en hun digitale zaken aan te sturen.

We zijn er voor je.

We bieden onze zakelijke klanten 24x7x365 ondersteuning voor al hun vragen over licenties en het oplossen van problemen. Meer informatie

Veelgestelde vragen

Lidmaatschappen voor Acrobat voor teams zijn ontworpen voor kleine en middelgrote teams die volledig functionele oplossingen voor PDF's en elektronisch ondertekenen nodig hebben.

Lidmaatschappen voor Acrobat voor ondernemingen zijn ontworpen voor grote organisaties met complexe wensen. Deze lidmaatschappen zijn het meest geschikt voor klanten die volledig functionele oplossingen voor PDF's met beheer op ondernemingsniveau nodig hebben – al dan niet met ingesloten mogelijkheden voor elektronisch ondertekenen.


Acrobat Pro is een PDF-oplossing met volledige conversie- en bewerkingsfunctionaliteit, geavanceerde PDF-beveiliging en verbeterde functies voor elektronisch ondertekenen. Het bevat een subset met Acrobat Sign Solutions-functies zoals als Invullen en ondertekenen, de mogelijkheid om handtekeningen aan te vragen, het bijhouden van de ondertekeningsstatus en herinneringen, de mogelijkheid om sjablonen voor ondertekenbare documenten op te slaan en te hergebruiken, en ondertekenbare webformulieren. 

Acrobat Sign Solutions is een uitgebreide oplossing voor elektronisch ondertekenen met functies voor bedrijven die een diepgaande integratie met bestaande bedrijfssystemen, geavanceerde verificatie van ondertekenaars, certificering van industriespecifieke naleving, workflowstandaardisering en -automatisering, en extra, geavanceerde mogelijkheden voor elektronische ondertekening nodig hebben.

Alle voorzieningen vergelijken


Lidmaatschappen voor Acrobat voor bedrijven omvatten de lidmaatschappen voor Acrobat voor teams en Acrobat voor ondernemingen. Door een van onze lidmaatschappen voor bedrijven te kiezen kun je naadloos gebruikers toevoegen naarmate je organisatie groeit. Met een lidmaatschap voor individuele gebruikers heb je slechts toegang tot één licentie voor één gebruiker. 

Met onze lidmaatschappen voor bedrijven krijg je ook voordelen op organisatieniveau. Deze omvatten een Admin Console voor vereenvoudigd licentiebeheer, 24x7 technische ondersteuning, en bedrijfseigendom en toegang tot je kritieke documenten.


Je vindt meer informatie op onze integratiepagina.


Neem contact op met ons verkoopteam via 0800 80982 als je vragen hebt over volumekortingen.  


Acrobat wordt ondersteund door de beveiligingsstandaarden van Adobe. Meer informatie


Maak kennis met de basisbeginselen of bouw nieuwe vaardigheden op met tutorials voor elk ervaringsniveau.


De gratis proefversie van Acrobat Pro voor teams kan gedurende 14 dagen door maximaal 10 mensen gezamenlijk worden uitgeprobeerd. Je hebt toegang tot de complete versie van Acrobat Pro, wat inhoudt dat je toegang hebt tot krachtige PDF-voorzieningen (voor onder andere maken, bewerken, converteren, combineren, delen en beveiligen) en voorzieningen voor elektronische handtekeningen (zoals invullen en ondertekenen, en vragen om handtekeningen).


Meer Adobe-producten voor bedrijven.

Adobe Express

Adobe Express voor bedrijven

Maak snel en eenvoudig opvallende content met duizenden sjablonen, en schaal je productie op in je hele bedrijf. Inclusief mobiele en webtoegang. 

Creative Cloud

Creative Cloud voor teams

Meer dan 20 creatieve apps plus beheertools, 24x7 ondersteuning, teambibliotheken en meer.

Creative Cloud

Creative Cloud voor ondernemingen

Meer dan 20+ creatieve apps plus beheertools, 24x7 ondersteuning, ondernemingsbrede beveiliging en integraties, en meer.