Onze workflows zijn niet voor niets superieur.

Acrobat Sign biedt niet alleen een ondertekeningstraject; het laat je ook door middel van visuele designtools elke taak in een documentworkflow automatiseren om het workflowbeheer te stroomlijnen.

NetApp

“Door de verkoopvertegenwoordigers via Acrobat Sign zelf toegang te geven tot vooraf goedgekeurde geheimhoudingsovereenkomsten, worden de overeenkomsten beduidend sneller ingevuld en verwerkt.” 

– Connie Brenton, operationeel manager en stafchef op de juridische afdeling van NetApp


Verificatie van ondertekenaars

Verstuur documenten in precies de juiste volgorde.

Met Acrobat Sign kan iedereen in je organisatie documentworkflows aanpassen en automatiseren om elektronische handtekeningen te krijgen, formuliergegevens te verzamelen, de ontvangst van een belangrijk document te bevestigen en het workflowbeheer te stroomlijnen, en met een minimaal aantal stappen dingen gedaan te krijgen.

  • Rollen toewijzen, zoals ondertekenaar, goedkeurder, acceptant, formulierinvuller, gecertificeerde ontvanger en delegator
  • Documenten in een bepaalde volgorde naar geadresseerden versturen
  • Met één verzoek meerdere deelnemers uitnodigen
  • Een lid van een groep laten ondertekenen of reageren
  • Herinneringen en meldingen instellen
Authenticatie van ondertekenaars
Maak herbruikbare workflowsjablonen voor je teams

Maak herbruikbare workflowsjablonen voor je teams.

In de visuele Workflow Designer in Acrobat Sign maak je eenvoudig herbruikbare workflowsjablonen die veelgemaakte fouten voorkomen en consistente, foutenvrije resultaten waarborgen. Je geeft moeiteloos de volgende dingen op:

  • Documenten die je in een overeenkomst wilt opnemen
  • Kenmerken van de deelnemers
  • Formuliervelden die vooraf door de afzender worden ingevuld
  • Vervaldatum van overeenkomst of wachtwoordopties
  • Instructies voor gebruikers

Automatiseer processen van begin tot einde.

Creëer online zelfservicemogelijkheden waarmee klanten, partners of medewerkers bedrijfsprocessen in gang kunnen zetten. De juiste workflow voor de juiste gelegenheid wordt automatisch gestart.

1. Zet een nieuw proces in gang.

Creëer HTML-formulieren om nieuwe aanvragen te beoordelen en het juiste formulier of de juiste set documenten voor de juiste situatie te selecteren. 

2. Geautomatiseerde vervolgstappen. 

Gebruik voorwaardelijke logica om elke aanvraag op de juiste wijze af te handelen, zodat documenten automatisch langs de juiste stappen worden geleid.

3. Onderneem actie.

Verzend taken automatisch naar de juiste personen. Je kunt documenten verzamelen, evalueren, goedkeuren, ondertekenen, verspreiden en nog veel meer.

4. Maak gebruik van dashboards.

Beheer ondertekende en ontvangen documenten, genereer rapporten en krijg real-time zicht op documentcycli.

Mega Sign. Van één. Naar velen.

Je hoeft niet meer achter de handtekening van honderden mensen aan te gaan. Wanneer je dezelfde overeenkomst door meerdere mensen moet laten ondertekenen, maar je iedere ondertekenaar een gepersonaliseerde ervaring wilt bieden, hoef je in Acrobat Sign slechts een paar snelle stappen te doorlopen, dankzij de functie Mega Sign. Importeer gewoon je lijst. Kies je formulier. En kies Verzenden.

Stroomlijn ook je grootzakelijke applicaties.

Stroomlijn je documentbeheer met de ingebouwde integraties van Acrobat Sign. Ze werken in de grootzakelijke applicaties die je nu al gebruikt, zoals Salesforce, Workday, Apttus, Ariba en meer en zijn klaar voor gebruik, zonder dat je code hoeft te schrijven.

Maak herbruikbare workflowsjablonen voor je teams

Bekijk het in Salesforce.

De Acrobat Sign-integratie werkt standaard met de overeenkomstsjablonen van Salesforce. Met een paar snelle klikken selecteer je de nieuwste versie van een overeenkomst, waar de klantgegevens al in staan, en verstuur je die om te laten ondertekenen – rechtstreeks vanuit Salesforce of de mobiele app Salesforce.

Wat moet je verder weten?

Trust Center.

Voor veiligheid, compliance en beschikbaarheid.

Overzicht van oplossing.

Bekijk drie geheimhoudingsworkflows waarvoor Acrobat Sign wordt gebruikt.

Rechtsgeldige e-handtekeningen.

Voldoe aan de strengste wettelijke vereisten. Met Acrobat Sign is het heel eenvoudig.

Meer weten?

Of je nu algemene informatie over onze oplossingen wenst, of een maatofferte voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt ontvangen, wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.