Digitale formulieren zijn snel. En met Adobe Sensei zijn ze nog sneller.

Documenten, formulieren en workflows zijn steeds vaker digitaal. En met kunstmatige intelligentie kun je ze nog gemakkelijker creëren en beheren. Adobe Sensei stuurt functies in Adobe Document Cloud aan, zodat je alle op formulieren gebaseerde processen kunt stroomlijnen en je klanten eenvoudiger en prettiger met documenten kunnen werken.

Voordelen

 

Eenvoudig formulieren invullen. 
Het invullen van formulieren gaat eenvoudiger doordat Mogelijke formuliervelden automatisch worden gedetecteerd op basis van een grondige analyse van het document.

Grenzen detecteren en documenten opschonen. 
Nooit meer onleesbare, wazige scans. Met Adobe Scan worden automatisch documenten opgeschoond en schaduwen verwijderd, zodat je documenten er mooi uitzien en goed leesbaar zijn.

Vind snel documenten in je fotobibliotheek.
Herken eenvoudig documentafbeeldingen in je fotobibliotheek, zodat je ze snel naar PDF’s kunt converteren.

Kunstmatige intelligentie verandert de werkplek.

Overal heeft AI een enorme impact op bedrijven: mensen gaan anders denken, werken en samenwerken. Tegenwoordig gebruiken werknemers AI om op snellere en slimmere manieren samen te werken en hun klanten optimale ervaringen te bieden. Bij een recente Adobe Think Tank wisselden vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven van gedachten over hoe AI de productiviteit van werknemers bevordert. Kijk wat ze te zeggen hebben in deze korte video.

Adobe Scan, Adobe Sign en Adobe Acrobat DC

Gestroomlijnde documentprocessen beginnen met AI.

Vandaag de dag verwachten klanten eenvoudige processen voor het scannen en delen van documenten, en gestroomlijnde processen voor digitale ondertekening. Dankzij functies in Adobe Document Cloud die worden aangestuurd door Adobe Sensei kun je klanten deze intelligente, gestroomlijnde ervaringen bieden, ongeacht waar ze zich bevinden.

Als je met een smartphone een foto van een document maakt, detecteert Adobe Sensei automatisch de grenzen, waarna de foto wordt uitgesneden en het perspectief wordt gecorrigeerd met behulp van algoritmen.

Vind eenvoudig documentafbeeldingen in je fotobibliotheek, selecteer ze en converteer ze desgewenst naar PDF’s.

Visitekaartjes worden automatisch gedetecteerd, waarna een optie verschijnt om de contactgegevens op het kaartje aan je contacten toe te voegen.

Verbeter het uiterlijk en de tekstkwaliteit van mobiele documenten door Adobe Sensei automatisch schaduwen te laten detecteren en opschonen.

In Adobe Acrobat DC, Adobe Acrobat en Adobe Sign worden mogelijke formuliervelden automatisch gedetecteerd op basis van een analyse van de inhoud, de kenmerken en de relatieve plaatsing van die kenmerken op het formulier.

Informatiebronnen voor Document Cloud en Adobe Sensei

De techniek achter Adobe Scan

Lees dit recente blogbericht en ontdek hoe Adobe Scan wordt aangestuurd door Adobe Sensei om betere ervaringen te creëren.

Document Cloud zorgt voor betere samenwerking

Lees dit artikel van VentureBeat voor meer informatie over AI in Adobe Document Cloud-producten.

Wanneer engineers experimenteren als wetenschappers

Ga naar onze blog en lees dit artikel over het raakvlak tussen wetenschap en engineering.