Online werken met PDF's

Online werken met PDF's

Gebruik de online services van Acrobat om Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden te converteren naar PDF in elke browser. Je kunt ook afbeeldingen converteren, formulieren invullen en ondertekenen en bestanden van commentaar voorzien.

Meer doen met je PDF's

Meer doen met je PDF's

Moet je bestanden converteren, combineren, annoteren, invullen, ondertekenen en delen? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

Krijg het beste met Adobe

Krijg het beste met Adobe

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Kom later terug om opmerkingen aan een ander bestand toe te voegen. Of meld je aan om verder te werken aan je opgeslagen bestanden.

PDF-editor

Bewerk PDF-documenten snel

Met onze PDF-editor kun je met gemak opmerkingen, tekst en tekeningen uit de vrije hand aan PDF-bestanden toevoegen. Upload gewoon een bestand en meld je aan om het te annoteren. Vervolgens kun je het downloaden of delen.

Opmerkingen toevoegen

Online opmerkingen toevoegen aan een PDF-bestand

Je kunt vanuit elke webbrowser – zoals Google Chrome, Safari of Firefox – opmerkingen aan je bestand toevoegen wanneer je onze online PDF-editor uitprobeert.

Snelle PDF-editor

Een PDF-editor die je kunt vertrouwen

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Deel met een gerust hart je opmerkingen door je bestanden te bewerken met onze gratis PDF-editor.

PDF bewerken

PDF-bestanden online bewerken

PDF-bestanden online bewerken

Volg deze eenvoudige stappen om een PDF online te bewerken door opmerkingen toe te voegen:

Kies een PDF door op de knop Een bestand selecteren te klikken of sleep een bestand naar de dropzone.

Zodra Acrobat het bestand heeft geüpload, meld je je aan om je opmerkingen toe te voegen.

Bewerk je PDF door plaknotities, tekst en tekeningen uit de vrije hand toe te voegen met behulp van de werkbalk.

Download je geannoteerde bestand of ontvang een link om het te delen.

Vragen? Wij weten het antwoord.

Welke tools kan ik gebruiken om een PDF te bewerken?

Met onze PDF-editor kun je gratis opmerkingen, tekst en tekeningen aan documenten toevoegen nadat je je hebt aangemeld. Voeg plaknotities of tekst aan het bestand toe en voeg markeringen, doorhalingen of onderstrepingen aan inhoud toe. Gebruik de tekentool om wat je maar wilt uit de vrije hand te tekenen.

 

Meer geavanceerde PDF-bewerkingstools nodig? Probeer Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uit in Windows of op een Mac. Bewerk PDF-tekst door een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of inhoud te vervangen. Je kunt afbeeldingen (zoals JPG en PNG) verplaatsen, roteren, spiegelen en toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen.

 

Met je gratis proefversie kun je ook tekst in scans bewerken met optische tekstherkenning, PDF's maken op basis van vrijwel elke bestandsindeling, PDF-formulieren maken, PDF's ondertekenen, PDF-pagina's rangschikken, bestanden verkleinen, PDF's beveiligen met een wachtwoord en PDF's converteren naar Microsoft Excel-, PowerPoint- en Word-documenten. Je kunt PDF's openen en bewerken op je desktop, online of op je mobiele apparaat.

Hoe kan ik tekeningen toevoegen aan een PDF?

Als je tekeningen wilt toevoegen aan een PDF-bestand, gebruik je de online tool PDF bewerken van Acrobat. Zodra je bent aangemeld, kun je uit de vrije hand tekenen met de tekentool en lijnen, vormen en pijlen toevoegen in je voorkeurskleur.

Hoe kan ik mijn bewerkte PDF delen?

Nadat je de online tool PDF bewerken van Acrobat hebt gebruikt, kun je de PDF met annotaties downloaden. Vervolgens kun je deze per e-mail naar anderen verzenden of de tool Delen van Acrobat gebruiken om een online koppeling te delen.

Vragen? Wij weten het antwoord.