Online werken met PDF's

Online werken met PDF's

Gebruik de online services van Acrobat om Microsoft Office-bestanden naar PDF te converteren in elke browser. Converteer afbeeldingen, vul formulieren in en onderteken ze, en vraag om handtekeningen.

Meer doen met je PDF's

Meer doen met je PDF's

Moet je bestanden converteren, combineren, invullen en ondertekenen, en verzenden ter ondertekening? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

Krijg het beste met Adobe

Krijg het beste met Adobe

Je kunt twee transacties voor het opvragen van handtekeningen voltooien per 30 dagen op voortschrijdende basis . Meld je aan om te werken met je opgeslagen bestanden.

Handtekeningen verzamelen van anderen

Handtekeningen verzamelen van anderen

Wanneer je een document snel ondertekend moet krijgen, kun je gebruikmaken van de online services van Adobe Acrobat. Met de tool voor het verzoeken om handtekeningen kunnen anderen probleemloos online ondertekenen.

Anderen snel documenten laten ondertekenen

Anderen snel documenten laten ondertekenen

Verzend een document ter ondertekening vanaf elke browser, zoals Google Chrome. Meld je aan, voeg ondertekenaars toe, markeer de velden die ze moeten invullen en klik op Verzenden om je verzoek om een handtekening per e-mail te versturen.

Elektronische handtekeningen die je kunt vertrouwen

Elektronische handtekeningen die je kunt vertrouwen

De online tool voor het verzoeken om handtekeningen maakt gebruik van Adobe Sign-technologie om onvervalsbare, ondertekende documenten te waarborgen. Jij beheert het PDF-ondertekeningsproces, van begin tot eind.

Handtekening aanvragen

E-handtekeningen van anderen verzamelen

Volg deze eenvoudige stappen om een overeenkomst te verzenden ter elektronische ondertekening en houdt de voortgang bij:

  1. Klik op de knop Een bestand selecteren, of sleep een bestand naar de dropzone.

  2. Selecteer het document dat je wilt verzenden ter ondertekening.

  3. Nadat Acrobat het bestand heeft geüpload kun je je aanmelden om het te verzenden ter ondertekening.

  4. Voeg e-mailadressen van ontvangers toe, en klik daarna op Volgende.

  5. Markeer waar ondertekenaars het document moeten invullen en ondertekenen.

  6. Klik op Verzenden om je document ter ondertekening te versturen.

Zijn e-handtekeningen veilig?

Zijn e-handtekeningen veilig?

 

Wanneer je gebruikmaakt van Adobe-tools voor het verzamelen van elektronische handtekeningen, kun je erop vertrouwen dat ze veilig zijn. De online tool voor het aanvragen van handtekeningen maakt gebruik van Adobe Sign-technologie, zodat ondertekenaars de overeenkomst niet kunnen wijzigen nadat ze hun elektronische handtekening hebben toegevoegd. Hierdoor worden ondertekende documenten beschermd tegen misbruik. Bovendien kun je alle ondertekeningsverzoeken bijhouden en beheren, zodat je beschikt over een waardevolle audittrail met tijdstempels.

 

Je kunt Adobe Acrobat Pro DC ook zeven dagen uitproberen om meer te doen met PDF-bestanden. Maak gebruik van digitale handtekeningen, zet papieren formulieren om in invulbare PDF-formulieren, converteer PDF-bestanden, bewerk PDF-documenten, en meer. Dankzij gratis tutorials kun je snel aan de slag gaan.

Veilige elektronische handtekening