Handtekeningen verzamelen

Online e-handtekeningen voor PDF's

Wanneer je een PDF-document snel ondertekend moet krijgen, kun je gebruikmaken van de online services van Adobe Acrobat. Met de tool Vragen om handtekeningen kun je anderen probleemloos online PDF-documenten laten ondertekenen.

Anderen laten ondertekenen

Documenten door anderen elektronisch laten ondertekenen

Je kunt een document snel verzenden voor elektronische ondertekening. Meld je eenvoudig aan, voeg ondertekenaars toe, wijs velden toe die moeten worden ingevuld en klik op Verzenden om je aanvraag voor een Adobe-handtekening per e-mail te versturen.

Elektronische handtekening

Elektronische handtekeningen die je kunt vertrouwen

De Acrobat-tool voor ondertekening maakt gebruik van Acrobat Sign-technologie om onvervalsbare ondertekende documenten te bieden. Je beheert het ondertekeningsproces voor je belangrijke documenten — van begin tot eind.

Online werken met PDF's

Online werken met PDF's

Gebruik de online services van Acrobat om Microsoft Office-bestanden naar PDF te converteren in elke browser. Converteer afbeeldingen, vul formulieren in en onderteken ze, en vraag om handtekeningen.

Meer doen met PDF's

Meer doen met je PDF's

Moet je bestanden converteren, combineren, invullen en ondertekenen, en verzenden ter ondertekening? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

Beste PDF-converter

Krijg het beste met Adobe

Je kunt twee transacties voor het opvragen van handtekeningen voltooien per 30 dagen op voortschrijdende basis . Meld je aan om te werken met je opgeslagen bestanden.