CREATIVE CLOUD VOOR TEAMS

Ontwerp campagnes wanneer je inspiratie hebt.

Nu werken op afstand het nieuwe normaal is voor velen van ons, is het misschien lastiger om inspiratie op te doen voor je marketingcampagnes. Wellicht raak je verveeld doordat je voortdurend thuis bent. Waarom zou je dan niet een uitstapje maken en onderweg creëren?

Of je nu ideeën verzamelt voor een blogartikel op de website van je bedrijf, een nieuwe marketingcampagne creëert om een nieuwe productlijn te introduceren of assets bijeenbrengt voor een marketingtoolkit, er is geen reden om achter je bureau te blijven.

We weten allemaal dat je op elk moment inspiratie kunt krijgen, maar we weten ook dat dit niet vaak gebeurt wanneer je aan je bureau zit. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je buiten werkt of op het platteland gaat wandelen om creatieve processen in gang te zetten. Dankzij de nieuwste creatieve tools kun je overal aan campagne-ideeën werken.

We helpen je graag met zes eenvoudige stappen waarmee je een efficiënter proces creëert voor het ontwikkelen van content, en een aantal tips voor het gebruik van Creative Cloud voor teams.

Ga op zoek naar inspiratie.

Als je iets opmerkt waardoor je een idee krijgt, terwijl je in de tuin zit of aan het wandelen bent om inspiratie op te doen voor je nieuwste marketingcampagne, kun je de Adobe Capture-app gebruiken – een krachtige vectorconversietool. Neem eenvoudig een foto met je mobiele telefoon of tablet en verander deze in een kleurthema, patroon, materiaal, lettertype of vorm. Het resultaat wordt opgeslagen in je Creative Cloud Library en is klaar voor gebruik in je desktop- en mobiele apps – waaronder Adobe Photoshop, Illustrator en XD – om bijvoorbeeld jouw verkoopcampagne voor het zomerseizoen te maken.

Vind snel afbeeldingen.

Je bent op het platteland op zoek naar creatieve ideeën voor je seizoensgebonden advertenties op social media. Je hebt nog geen afbeelding gevonden die goed werkt en je begint je schuldig te voelen omdat je buiten bent in plaats van te ‘werken’. Er is geen reden om op te geven en terug te gaan naar je bureau of verder te lopen totdat je de perfecte afbeelding vindt. In plaats daarvan kun je onderweg inspiratie opdoen met de speciaal samengestelde fotoverzamelingen van Adobe Stock. Adobe Sensei maakt het verbluffend eenvoudig om de perfecte afbeelding te vinden op Adobe Stock. Je kunt een bestaande afbeelding zoeken of resultaten filteren op basis van allerlei criteria – alles van ruimte voor tekst tot kleurintensiteit. Of zoek in je eigen foto's in Lightroom: dankzij de automatische fototagging en intuïtieve zoekopdrachten op basis van trefwoorden vind je eenvoudig de afbeelding die je nodig hebt.

Begin met het maken van assets, waar je ook werkt.

Er is geen reden om pas aan de slag te gaan met de verkoopcampagne voor het nieuwe product wanneer je weer aan je bureau zit. Als de frisse lucht en de zon je nieuwe ideeën hebben gebracht, ga dan meteen aan de slag met Adobe Express. Als je socialmediaberichten of eenvoudige webpagina's moet maken, kun je dat eenvoudig op je mobiele telefoon of tablet doen met Adobe Express. Alles wordt opgeslagen in je Creative Cloud Library, zodat je er meteen mee kunt werken, waar je ook bent.

Perfecte afbeeldingen in enkele minuten.

Moeten de foto's voor je advertenties op social media of je casestudy van klanten een beetje worden verfraaid? Maak foto's in Photoshop Camera, onze nieuwe, intelligente camera-app die – voordat je op de sluiterknop klikt – de beste lens en het optimale filter voor je foto's selecteert. Je kunt je foto's onderweg bewerken in Adobe Lightroom for mobile, een gestroomlijnde versie van de Adobe-desktopapp waarmee je uitstekend de eerste stappen voor beeldbewerking kunt zetten. Of moet je snel iets uit een afbeelding verwijderen voordat je deze kunt publiceren? De nieuwste AI-tools in Adobe Photoshop geven je alles wat je nodig hebt. Selecteer automatisch een object door er een vorm omheen te tekenen. Gebruik daarna Vullen met behoud van inhoud om het object te 'camoufleren' door het te bedekken met een achtergrond uit een ander deel van de afbeelding. Heel eenvoudig.

Ga verder met je project op je desktop.

Wanneer je ideeën voor je marketingcampagne hebt bekeken op je mobiele apparaat, kun je deze verder uitwerken op je desktop. Met Adobe Creative Cloud Libraries kun je op meerdere apparaten aan dezelfde projecten en assets werken. Zet assets om in herbruikbare elementen en deel lettertypen, kleurenpaletten, afbeeldingen en video's, zodat je ze in verschillende apps kunt openen, zoals Adobe Photoshop CC, InDesign CC en XD CC. Ze zijn zelfs toegankelijk zonder internetverbinding.

Je kunt ze moeiteloos delen met je team.

Zodra de assets voor je marketingcampagne zijn opgeslagen in een Creative Cloud Library, kunnen al je teamleden ze overal bekijken, gebruiken, bewerken en van opmerkingen voorzien. Je hebt niet eens een Creative Cloud-licentie nodig om gedeelde assets te bekijken. Je kunt zelfs gedeelde afbeeldingsbibliotheken maken via Adobe Stock, die toegankelijk zijn voor het hele team. Kortom, het is eenvoudig om samen te werken, ook als je niet op dezelfde plaats bent.

Over jou…

Blijf niet achter je desktop zitten als je marketingcampagnes maakt. Geniet van de vrijheid om flexibel te werken, ongeacht waar je verbeeldingskracht je heen brengt.

Als je onderweg een idee krijgt voor een advertentie op social media voor je nieuwste product, kun je er dankzij deze creatieve apps al aan gaan werken voordat je weer aan je bureau zit – veel van deze apps zijn inbegrepen bij Creative Cloud voor teams. 

Nu je inspiratie hebt opgedaan, kun je ook meteen aan de slag gaan met Adobe Creative Cloud voor teams. Creative Cloud voor teams beschikt over meer dan 20 apps voor elk vaardigheidsniveau en is de toonaangevende software voor design, web, fotografie en video. Bovendien biedt het services om iedereen eenvoudiger te laten samenwerken. Als je een marketeer van een klein of middelgroot bedrijf bent, biedt dit je een concurrentievoordeel.

Kies je Creative Cloud voor teams-lidmaatschap.

Alle lidmaatschappen zijn inclusief de Admin Console voor eenvoudig licentiebeheer, 24/7 technische ondersteuning, plaatsing van een onbeperkt aantal vacatures op Adobe Talent en 1 TB opslagruimte.

Eén app

33,49 € per maand per licentie, excl. btw.


Eén creatieve Adobe-app, zoals Photoshop, Illustrator, lnDesign, of Acrobat Pro.*

MEESTE WAARDE

Alle apps

77,49 € per maand per licentie, excl. btw.

 

Krijg 20+ creatieve Adobe-apps, inclusief Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe Express, XD en meer.

* Bij Acrobat Pro, Lightroom en InCopy als losse app is 100 GB aan opslagruimte inbegrepen.