Maak je vrienden blij met je eigen verjaardagsvideo's.

Leer algemene videobewerkingstechnieken in Adobe Premiere Rush en feliciteer je dierbaren met gepersonaliseerde verjaardagsberichten. En kijk dan welke andere videocadeaus je kunt maken.

Zet audio- en videofragmenten om in indrukwekkende felicitatievideo's.

Als je een papieren of elektronische verjaardagskaart te afgezaagd vindt, stuur je felicitaties dan via een zelfgemaakte video. Of het nu een eenvoudige diapresentatievideo of een cinematische video met bewegende fragmenten en meerdere soundtracks is, met Adobe Premiere Rush maak je eenvoudig video's van professionele kwaliteit.

 

De beste software voor het maken van verjaardagsvideo's.

Premiere Rush, het lichtere zusje van Premiere Pro, biedt hoogwaardige resultaten op je telefoon of computer. Combineer videofragmenten, pas de snelheid en duur aan, voeg meerdere soundtracks toe, pas deze aan, voeg strakke overgangen en titels toe, en nog veel meer.

Video bewerken in Adobe Premiere Rush

Alles wat je nodig hebt en meer.

Krachtige bewerkingstools in een gebruiksvriendelijke interface. Bewerk je materiaal op je iPhone, Android of desktop en schakel over naar Adobe Premiere Pro om genuanceerdere bewerkingen aan te brengen.

 

Heb altijd en overal toegang tot je fragmenten.

Krijg 100 GB tot 10 TB aan Adobe Creative Cloud-opslagruimte, zodat al je projecten op al je apparaten worden gesynchroniseerd. Schakel moeiteloos van je telefoon over naar je laptop om fragmenten uit verschillende bronnen aan elkaar te plakken en verlies nooit meer een fragment of bewerking uit het oog.

Titels toevoegen aan video in Adobe Premiere Pro

Pas je titels aan.

Leg tekst over je video's heen en pas eenvoudig de grootte en kleur aan. Kies uit duizenden prachtige lettertypen via Adobe Fonts. En vind rechtstreeks vanuit de app unieke titelsjablonen in Adobe Stock.

 

Zorg voor de perfecte geluidsbalans.

Voeg tot drie geluidstracks aan je video toe en pas het volume van elk daarvan afzonderlijk aan. Verlaag het muziekvolume automatisch wanneer er iemand praat.

 

Versnel, vertraag, pan en zoom.

Regel de snelheid van verschillende audio- en videotracks afzonderlijk. Bovendien kun je de optie Pannen en zoomen gebruiken om in en uit te zoomen op de afbeeldingen in je verjaardagsvideo.

 

Verstuur een felicitatievideo in zes eenvoudige stappen.

1. Ga aan de slag.

Start Premiere Rush en tik op de plusknop (+) om een nieuw project te starten.

2. Voeg je fragmenten toe.

Kies Media toevoegen om foto's, video's en geluidsclips van je apparaat toe te voegen. 

3. Kort je materiaal in en wijzig de volgorde.

Sleep fragmenten over de tijdlijn om de volgorde ervan te wijzigen of sleep de oranje randen van een fragment om dat korter of langer te maken. 

4. Voeg titels en overgangen toe.

Voeg overgangen toe om fragmenten vloeiend in elkaar over te laten gaan en voeg professioneel ogende titels aan je verhaal toe.

5. Zet de puntjes op de i.

Versnel of vertraag tracks om bepaalde gedeelten te benadrukken. Voeg kleurfilters toe om de tint en toon van je video aan te passen. Pas het volume van je audiotracks aan en gebruik automatische volumeverlaging voor tracks die dialoog bevatten.

6. Sla je video op en deel hem.

Tik op het exportpictogram in de rechterbovenhoek van je scherm om de video op je apparaat op te slaan.

Doe nog meer met je videoberichten.

Ga met je nieuwe vaardigheden als videobewerker video's maken. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsuitnodiging of een terugblik op een verjaardagsfeest of een andere speciale dag, zoals een huwelijk of kerstfeest. Volg deze tips om professionele videobeelden vast te leggen en lees wat je allemaal kunt doen in de bewerkingstijdlijn in Premiere Rush.

Een video-in-video-effect maken in Adobe Premiere Pro

Maak een videocollage met het beeld-in-beeld-effect.

Wil je een bewegend fragment boven op een ander fragment laten zien? Word creatief met dit eenvoudig te realiseren effect.

 

Gebruik statische afbeeldingen om een stijlvolle, herhalende video te maken.

Heb je alleen foto's om mee te werken? Gebruik Premiere Rush om een gestileerde herhalende video te maken.

 

Maak een verjaardagscadeau dat je familieleden en vrienden nog jaren zullen afspelen en zie welke andere unieke video's je kunt bedenken. Premiere Rush maakt het eenvoudig.

Doe meer met Adobe Premiere Rush.

Maak en bewerk video's – op je telefoon, tablet én desktop. Bewerk professioneel ogende video's en deel ze op social media.

Mogelijk heb je ook interesse in…

Hoogwaardige microfoon voor ASMR-opnamen

Wat is ASMR en hoe krijg je YouTube-volgers?
Miljoenen gebruiken ASMR om te ontspannen. Leer hoe je een video met een rustgevend en troostend effect maakt.

Pixelkunst van maanlandschap.

Ontdek hoe je pixelkunst maakt.

Verken de digitale kunstvorm die inspiratie ontleent aan games zoals Final Fantasy en Super Mario.

Verschillende ISO-instellingen op een camera

Wat is ISO?
Ontdek de rol die deze zuil van de belichtingsdriehoek binnen de fotografie speelt.

Koop Adobe Premiere Rush

Creëer en deel overal online video's.