Voorwaarden

Van 9 t/m 16 november kun je een jaarlidmaatschap voor het Adobe Creative Cloud Fotografielidmaatschap aanschaffen voor een gereduceerde prijs van slechts 10,07 € per maand incl. btw voor het eerste jaar.Na het eerste jaar wordt het contract automatisch met nog een jaar verlengd tegen het dan geldende standaardjaartarief (momenteel 12,09 € per maand, incl. btw), tenzij je het contract opzegt. Deze aanbieding geldt voor een jaarlidmaatschap met een contract van 12 maanden. Deze aanbieding geldt alleen bij rechtstreekse aankoop bij de Adobe Store of telefonische aankoop via een regionaal Adobe-callcenter. Inwoners van landen waarvoor een embargo geldt, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. De aanbieding is beperkt tot één aankoop per klant. Op deze aanbieding zijn de exportwetten van de Verenigde Staten en de wetten van het land waar de ontvanger woont van toepassing. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden toegewezen aan of gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Aanbieding is niet geldig waar deze wettelijk verboden, belast of beperkt is.


Verlenging

De prijs geldt voor de volledige 12 maanden. Daarna wordt het contract automatisch verlengd tegen de standaardprijs die op dat moment geldt voor de aanbieding. De gewone prijs van een Creative Cloud Fotografielidmaatschap is 12,09 € per maand, incl. btw. Je krijgt altijd bericht voordat we een verlenging in rekening brengen. Eventuele prijswijzigingen worden altijd van tevoren bekendgemaakt.


Annulering

We zouden het jammer vinden als je het lidmaatschap opzegt, maar als je het binnen de eerste 14 dagen van het contract annuleert, betalen wij het volledige bedrag terug. Na deze periode wordt voor het annuleren of verwijderen van licenties 50% van de resterende contractverplichting in rekening gebracht. Voor annuleringen kun je bellen met de klantenservice.