Ingebouwd gemak.

De aanschafprogramma’s van Adobe maken het gemakkelijk en betaalbaar om de mensen in je organisatie toegang te geven tot alle tools die ze nodig hebben.
“Onze licentiekosten zijn meer dan 20% lager in vergelijking met desktopsoftware. We blijven Adobe Creative Cloud voor teams gebruiken. Het maakt nu deel uit van onze kerninfrastructuur voor het bedenken en aanbieden van nieuwe creatieve diensten en voor het leveren van een snellere en betere dienstverlening aan onze opdrachtgevers.”
– Kwangyoon Won, directeur verkoopdivisie bij Gabia

Bespaar meer met het VIP.

Het Value Incentive Plan (VIP) is een licentieprogramma op lidmaatschapsbasis waarmee organisaties van elke omvang eenvoudig Adobe-producten kunnen aanschaffen en beheren. Het programma omvat diverse voorzieningen die de aanschaf eenvoudiger maken en je organisatie de mogelijkheid geven om volledig te profiteren van volumekortingen.
Voorzie in je behoeften.
Flexibele voorwaarden
Kies je lidmaatschapsvoorwaarden. Of je nu maar een paar licenties of honderden licenties nodig hebt, je kunt altijd geld besparen terwijl je de mensen in je organisatie toegang geeft tot alle tools die ze nodig hebben.
Schaal met gemak.
Eenvoudige schaalbaarheid
Verlaag de opstartkosten met een jaarlidmaatschap dat gratis functie-updates omvat. Breid eenvoudig het aantal licenties uit wanneer je team groeit, en profiteer van volumekortingen voor grotere aankopen.
Voorspelbare kosten.
Voorspelbare kosten
Kies je eigen vervaldatum. Ongeacht wanneer je licenties toevoegt, krijgen alle lidmaatschappen dezelfde vervaldag, wat het nog gemakkelijker maakt om licenties te beheren en mee te laten schalen.
Automatische naleving.
Automatische naleving
Gegarandeerd zorgeloos. Met de Admin Console weet je altijd hoeveel licenties zijn geïmplementeerd en wie er gebruik van maakt.
Flexibele opties voor volumekortingen.
Afzonderlijke teams, kleine tot middelgrote organisaties en grote ondernemingen profiteren allemaal van de opties die via de aanschafprogramma’s van Adobe beschikbaar zijn. Het VIP biedt kortingsniveaus voor lidmaatschappen voor Adobe Creative Cloud voor teams, Acrobat DC en Creative Cloud en Acrobat DC voor ondernemingen, terwijl een Enterprise Term License Agreement (ETLA) een programma op maat biedt voor Creative Cloud voor ondernemingen, Document Cloud en andere producten. Met het Cumulatieve Licentieprogramma (CLP) en het Transactiegerichte Licentieprogramma (TLP) kun je geld besparen op Acrobat Pro DC, Adobe Captivate, Presenter en nog veel meer.

Grootzakelijke opties voor de unieke behoeften van je organisatie.

Een ETLA is een overeenkomst op maat met een looptijd van drie jaar, die speciaal is bedoeld voor omvangrijke organisaties. Met de centrale implementatietools van het VIP en de ETLA kun je moeiteloos toepassingen en services implementeren voor één specifieke gebruiker of groep of voor de hele onderneming. Met de gebruikersspecifieke implementatie via de Admin Console kan je organisatie aangepaste implementatiepakketten samenstellen en de laatste updates toepassen wanneer het jou uitkomt.
“Vroeger moesten we licenties aanschaffen op basis van de vraag, die sterk kon variëren. Met het nieuwe aanschafmodel voor Adobe Creative Cloud is het veel eenvoudiger om meer licenties aan te schaffen wanneer dat nodig is, terwijl ook het overzetten van licenties probleemloos verloopt.”
– Amadeo Magedanz, Manager IT-infrastructuur bij ESPM

Meer weten?

Ontdek hoe de aanschafprogramma’s van Adobe jouw organisatie kunnen helpen.