Общи въпроси

Променено ли е името на настолната версия на Lightroom?

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC е преименуваната версия на приложението Lightroom, което сте използвали досега. Тя е оптимизирана за работни процеси за настолен компютър, включително и локално съхранение за вашите снимки във файлове и папки на вашия компютър. Интерфейсът, функционалността за организиране и импортирането на снимки, както и наборът от функции за редактиране са почти същите като преди. Продължаваме да развиваме Lightroom Classic CC.

Какви са разликите между Lightroom CC и Lightroom Classic CC?

Lightroom CC е новата услуга за снимки, базирана в облака, която работи на настолни компютри, мобилни устройства и в интернет. Lightroom Classic CC е продуктът за цифрова фотография за настолен компютър.

Опции за закупуване

Можете да закупите Lightroom CC самостоятелно или като част от плана за фотография на Adobe Creative Cloud, като и двата плана са на цени, които започват от 11,99 €/месец вкл. ДДС.

Lightroom Classic е достъпен като част от плана за фотография на Creative Cloud на цени, които започват от 11,99 €/месец вкл. ДДС.

Какво ще се случи с моите снимки, ако превиша ограничението за съхранение в облака?

Ако мястото ви за съхранение се запълни, новите ви снимки ще се записват само на устройствата, от които са дошли. Вече няма да се архивират в облака или да се синхронизират на устройствата и няма да бъдат автоматично маркирани за лесно търсене с ключови думи в Lightroom. Снимките, които вече сте архивирали в облака, все още ще са достъпни на всички устройства.

Ако се нуждаете от повече място за съхранение, можете да надстроите от план с 20 ГБ до 1 ТБ или да увеличите общото място за съхранение до 2 ТБ, 5 ТБ или 10 ТБ на цени, започващи от 11,99 €/месец вкл. ДДС. за терабайт. За да закупите още място за съхранение, се обадете на +44 203 0277 764. За да надстроите вашия съществуващ план, влезте във вашия акаунт в Adobe ID (Plans & Products (Планове и продукти) > Manage plan (Управление на план) > Switch plan (Превключване на план)). За подробни инструкции вж. Промяна на план за Creative Cloud.